sizi tanimayan bi kiza nasil acilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
sizi tanimayan bi kiza nasil acilirsiniz
hoslandigim biri var ama o beni tanimiyor sadece bir kez gordu. bi sekilde acilirim cesaretimi toplarim ama dengesiz de biriyim yanlis bisey yapmak istemem o yuzden sizin yorumlarinizi bekliyorum. sartlara bakilirsa tek carem yolda yakalayip konusmak.s.s daha once boyle bisey yaptim biraz rezil olmustum tanimadigi icin reddetti(daha sonra isime yaradi o tavrim:ehe) ama ciddi bi mesele degildi bu sefer ciddi ve bir ay zamanim var. okul durumundan bi yildir acilma anini bekledim iki dakkalik hatayla kaybetmek istemem. sizce ne yapmaliyim nasil yapmaliyim. ortak arkadas cok ama benim hosuma gitmeyen bi sekil isi direkt onlara birakmak istemem

Eray1910

Üye
evinin adresini öğren git babasından iste kurtulalım hepimiz. çikolata benden çiçeği de ayarlarız.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Buğra
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
saol

iOSait

iOSait

Üye
hoslandigim biri var ama o beni tanimiyor sadece bir kez gordu. bi sekilde acilirim cesaretimi toplarim ama dengesiz de biriyim yanlis bisey yapmak istemem o yuzden sizin yorumlarinizi bekliyorum. sartlara bakilirsa tek carem yolda yakalayip konusmak.s.s daha once boyle bisey yaptim biraz rezil olmustum tanimadigi icin reddetti(daha sonra isime yaradi o tavrim:ehe) ama ciddi bi mesele degildi bu sefer ciddi ve bir ay zamanim var. okul durumundan bi yildir acilma anini bekledim iki dakkalik hatayla kaybetmek istemem. sizce ne yapmaliyim nasil yapmaliyim. ortak arkadas cok ama benim hosuma gitmeyen bi sekil isi direkt onlara birakmak istemem

Ortak benle ayni durumdasin rezil olmamak istiyorsan bi kere kizi bi kahve veya biseyler icmek icin kafeye felan cagir orda birbirinizlr yakinlasir tanisirsiniz sonra da isler isinir tabi tanimiyosan yapacaksin bunlari yoksa senden hoslaniyorum de bukadar basit

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sabit olarak şu kadar zaman da ayarlamam lazım diyip kendini şartlandırırsan daha o dakika zaten kaybetmiş yani olmayacak birşey için çabalıyorsun demektir. Acele etme sonuçta kız kaçmıyor ama kızın aceleside varsa yolun açık olsun demen daha doğrudur. Yinede şansını dene derim ama olumsuz olabilir gibi. Aslın da okulu bitir üniversiteye geç daha mantıklı düşünüp daha emin kararlar alırsın amacın sadece gezip vakit geçirmekse,zaten kız öyle sanabilir,lisede ki bazı kızlar hareketlerinizden anladığından birde bayanlar daha çabuk olgunlaştığından işin şimdilik biraz zor ama bazı türleri lise aşklarını evlenseler de unutamıyan kızlar var. Hayatına renk gelsin okula gitmeyi daha çok isteyeyim dersen bir başkasını seç derim o düşündüğün kızda seni çok yıpratır

• Beğen
Tepkiler: Buğra
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
rezil olmak hic onemli degil. ama bi hata yapip bu firsat bos yere kacirmak istemem. sokakta da gulme gelcek pesinden gidip durdurcagim zaman:ehe boyle olursa sadece tanismak istedigimi belirtcem bulusmak icin yer gun sorucam olumlu olursa ayrintili konusmalari bulusmaya saklamak isterim

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
bendeki ne sansi anlamadim kizin sevgilisi var:/

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Yanına git merhaba birşey sorabilirmiyim de tabi der muhtemelen kendi ismini ve soy ismini söyle bu kişiyi tanıyormusunuz acaba de tanımıyorum dediği anda elini uzat tanımak istermisiniz peki de :d:

Bi yerde görmüştüm işe yarıyordu ama orada kız TR menşei değildi :naughty:

furkan5800

furkan5800

Üye
ne yaparsan yap ama bisiler yap sonra keske acilsaydim diye pisman olursun sana tavsiye bir yerde yalniz bul senle bisi konuscaz de ve ozguvenin yuksek gibi durmaya calis bir yandan da heyecanli panik halin de hevesli ve gozlerinin icine bakarak konus en sonun da da sonun da soyleyebildum de

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
Yanına git merhaba birşey sorabilirmiyim de tabi der muhtemelen kendi ismini ve soy ismini söyle bu kişiyi tanıyormusunuz acaba de tanımıyorum dediği anda elini uzat tanımak istermisiniz peki de :d:

Bi yerde görmüştüm işe yarıyordu ama orada kız TR menşei değildi :naughty:
guzel fikir aslinda kiz gulec biriyse olumlu olur:ehe ama artik baska bahara kaldi. onumuze bakicaz kiz elden gitmis bile

- - - Eklendi - - -

aynen. daha bisey hissetmiyorum gece bozulmam insallah:D

- - - Eklendi - - -

ne yaparsan yap ama bisiler yap sonra keske acilsaydim diye pisman olursun sana tavsiye bir yerde yalniz bul senle bisi konuscaz de ve ozguvenin yuksek gibi durmaya calis bir yandan da heyecanli panik halin de hevesli ve gozlerinin icine bakarak konus en sonun da da sonun da soyleyebildum de
gecen arkadaslar kendi aralarinda konusuyodu onlar da benzer seyler soylediler heyecanli gorunmek ise yariyo demek ki

furkan5800

furkan5800

Üye
%100 working