Size ... vaad ediyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
Size ... vaad ediyorum!!!
Sildim

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
Bunuda sildim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konuda yer alan gereksiz atışma-tartışma mesajları silinmiştir.
Arkadaşımız -kendince- tavsiye vermek istemiş.
Buyursun versin... Almak isteyene...
İkili tartışma yapmak gereksiz.

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
Konuda yer alan gereksiz atışma-tartışma mesajları silinmiştir.
Arkadaşımız -kendince- tavsiye vermek istemiş.
Buyursun versin... Almak isteyene...
İkili tartışma yapmak gereksiz.

ne yaptın hacı benim amacım tartışmaktı zaten keşke silmeseydi konuya devam etmemin anlamı kalmadı

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yalnızca tartışmak istiyorsanız sohbet ve oyun bölümünde bir sohbet konusu seçerek orada istediğiniz konudan tartışabilirsiniz.
Ancak belirli bir konu üzerinden tartışma yapmak ve bunu o konuyu belirleyerek yapmak istemeniz halinde konu açabilirsiniz elbette. Ancak bu ihtimalde o konudan sapmayarak ve saygı sınırlarına ve seviyeye dikkat ederek hareket etmeniz site kurallarımız gereğince zorunludur.
Aksi halde mesajlar silinebilir, konu kilitlenebilir, taşınabilir, ceza verilebilir. Nitekim bu konuda da "-ne ayaksın? -6. ayağım. -şaka mısın? -Yok Kakayım" türevi konuyla ve sitemizin standart seviyesiyle alakası olamayan mesajlar atılmıştır. Bu konu dışında yapılabilecek bir tartışma şekli değildir.

Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
Yalnızca tartışmak istiyorsanız sohbet ve oyun bölümünde bir sohbet konusu seçerek orada istediğiniz konudan tartışabilirsiniz.
Ancak belirli bir konu üzerinden tartışma yapmak ve bunu o konuyu belirleyerek yapmak istemeniz halinde konu açabilirsiniz elbette. Ancak bu ihtimalde o konudan sapmayarak ve saygı sınırlarına ve seviyeye dikkat ederek hareket etmeniz site kurallarımız gereğince zorunludur.
Aksi halde mesajlar silinebilir, konu kilitlenebilir, taşınabilir, ceza verilebilir. Nitekim bu konuda da "-ne ayaksın? -6. ayağım. -şaka mısın? -Yok Kakayım" türevi konuyla ve sitemizin standart seviyesiyle alakası olamayan mesajlar atılmıştır. Bu konu dışında yapılabilecek bir tartışma şekli değildir.

Bilginize.

tamam hocam sağol bilgilendirdiğin için konuyu silebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...