Cihanî Sultan Üye m542tf' Alıntı: telefon sigaranın yerini almış bir bağımlılıktır. Genişletmek için tıkla ... Yok hacım,zararı o kadar çok değil
m542tf' Alıntı: telefon sigaranın yerini almış bir bağımlılıktır. Genişletmek için tıkla ... Yok hacım,zararı o kadar çok değil
m542tf Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Yok hacım,zararı o kadar çok değil Genişletmek için tıkla ... baya bi zararı var trafikte kullanıp kaza yapanlar yolda telefona dalıp elektrik direğine çarpanlar vs.
Cihanî Sultan' Alıntı: Yok hacım,zararı o kadar çok değil Genişletmek için tıkla ... baya bi zararı var trafikte kullanıp kaza yapanlar yolda telefona dalıp elektrik direğine çarpanlar vs.
Cihanî Sultan Üye m542tf' Alıntı: baya bi zararı var trafikte kullanıp kaza yapanlar yolda telefona dalıp elektrik direğine çarpanlar vs. Genişletmek için tıkla ... Onlar da dikkat etsin canım
m542tf' Alıntı: baya bi zararı var trafikte kullanıp kaza yapanlar yolda telefona dalıp elektrik direğine çarpanlar vs. Genişletmek için tıkla ... Onlar da dikkat etsin canım
MoonLife01 Üye Konu Sahibi SezerKoc' Alıntı: haklısın kardeş önüne gelen gereksz gereksz konu açıyo Genişletmek için tıkla ... Bakma ozaman sende? ----------Eklendi @ 20:11:41 ---------- Yazıldı @ 20:10:57 ---------- Dimi3' Alıntı: Akıllı telefonlar çıkana kadar arama ve mesajlaşma derdim. Ama smartphonelarla birlikte evrim geçirdi. Kısaca telefon pc yokken pcdir. Oyun konsolun yokken oyun konsoludur. Netin yokken nettir. Canın yokken candır Genişletmek için tıkla ... Yok artık xD
SezerKoc' Alıntı: haklısın kardeş önüne gelen gereksz gereksz konu açıyo Genişletmek için tıkla ... Bakma ozaman sende? ----------Eklendi @ 20:11:41 ---------- Yazıldı @ 20:10:57 ---------- Dimi3' Alıntı: Akıllı telefonlar çıkana kadar arama ve mesajlaşma derdim. Ama smartphonelarla birlikte evrim geçirdi. Kısaca telefon pc yokken pcdir. Oyun konsolun yokken oyun konsoludur. Netin yokken nettir. Canın yokken candır Genişletmek için tıkla ... Yok artık xD
PriZm Üye blackbird48' Alıntı: android yada ıos işletim sitemi olan hayatımızı kolaylaştıran araç Genişletmek için tıkla ... Symbian yazmadın şimdi atlayacaklar üstüne
blackbird48' Alıntı: android yada ıos işletim sitemi olan hayatımızı kolaylaştıran araç Genişletmek için tıkla ... Symbian yazmadın şimdi atlayacaklar üstüne
Cihanî Sultan Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Symbian yazmadın şimdi atlayacaklar üstüne Genişletmek için tıkla ...