Mr.Trojan Üye casflow' Alıntı: aşkı öldüren virüs Genişletmek için tıkla ... Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük icadı derdim...
casflow' Alıntı: aşkı öldüren virüs Genişletmek için tıkla ... Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük icadı derdim...
zafeer Üye valla tel hayatta iletişime yardımcı olan bişe desem ole telefonlar çıktı ki iltişim yapıo mu yapmıo mu belli deil iletişim hariç her özelliği var yani
valla tel hayatta iletişime yardımcı olan bişe desem ole telefonlar çıktı ki iltişim yapıo mu yapmıo mu belli deil iletişim hariç her özelliği var yani
burak9400 Üye ablam iletişim kaynagı dedi hiç tereddütsüz olarak.ben de diyorum ki hayatımızın her alanını kaplayan bir madde
ablam iletişim kaynagı dedi hiç tereddütsüz olarak.ben de diyorum ki hayatımızın her alanını kaplayan bir madde
a21a Emekli Yönetici radyasyon yayan, kontör canavarı teknolojinin en son harikası vazgeçilmez bir alet.
rambo6868 Üye insanlık tarihinin en fonksiyonel icatlarından biridir. msn,müzik,oyun,iş,iletişim,internet,kamera,ses kayıt ...
insanlık tarihinin en fonksiyonel icatlarından biridir. msn,müzik,oyun,iş,iletişim,internet,kamera,ses kayıt ...