Size Özel Kapmanyası kalan hediyeleri öğrenme_?

Sponsorlu Bağlantılar

EkO_37

EkO_37

Üye
    Konu Sahibi
Size Özel Kapmanyası kalan hediyeleri öğrenme_?
arkadaşalr 20 lira yükleme yaptım 100 mb internet 100 dk her yöne konuşma 100 sms kazandım size özel kampanyası dahilinde kalan SMS ve dakikaları ineterneti sorgulamak için *123#13# den öğrenemiyorum bonus hesabı bulunamadı diye uyarı alıyorum.Böyle bir sorun karşılaşan var mı aramızda.! nerede ve nasıl hangi numaradan öğrenebiliriz kalan sms ve dakikakları...! ;)

emre-4444

emre-4444

Üye
voadafone genel bilgiler haberler bölümüne bak

memindefne

Üye
Ben de aynı şekilde "size özel kampayası" ile hediye kazandım fakat bakiye sorgulamayı bulamamıştım. Deneme yanılma yöntemi ile son olarak *123#26# ile kalan dakikaları sorgulamayı bulabildim. Ama sms ve internet için hala bildiğim bir sorgulama yöntemi yok.

• Beğen
Tepkiler: EkO_37
EkO_37

EkO_37

Üye
    Konu Sahibi
teşşekür ederim bu işe yaradı ama diğerleri hala ? işreti ;)

bnde vodafoneye mail attım cvp aynen şöle..

Size özel kampanyasından kazandığınız kullanımlarınızın sorgulamasını Müşteri Hizmetlerimizi sağlayarak gerçekleştirebilmektesiniz. Yükleyen kazanır kampanyası sorgulaması ise ; *7000# arama tuşuna basmanız halinde, menuleri takip ederek (1- Hat İşlemlerim-1- Bakiyelerim-1-Paket Bakiyelerim 2 -Hediye Paketler) kalan kullanımlarınızı sorgulayabileceğinizi aktarmak isteriz.

Vodafone hatlarından "542" olarak Müşteri Hizmetlerini araması görüşme yapılan ve beklenilen süreye bakılmaksızın sabit olarak arama başı 40 kuruş; 444 0 542 olarak aramalar ise Müşteri Hizmetleri ile yapacağınız görüşmede kullandığınız süre boyunca kendi tarifeniz üzerinden sabit hattı arama tarifesiyle ücretlendirilmektedir.

yani bizi arayın biz sizi sömürelim yada aramayın gene sizi sömürelim anladığım bu msjdan

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Müşteri hizmetlerini aramak zorunda değilsin. Mail gönder onlar zaten seni arıyorlar.

LOSTURCOS.84

Üye
Cebine göre tarifesindekiler size özel kampanyalarından yararlanamıyor sanırım.

HcttpLee

Üye
sms yaz 7514 at

gray_aktif

Üye
arkadaşlar SORGU yazıp 2249 a ücretsiz gönderebilirsiniz :oke:

Üst Alt