Mutlu aşk vardır.
Aşk deli gibi sürekli heyecan duymak değil bence, o aşk değil, tutkudur.
Bana göre aşk, gelecekle ilgili en ufak bir düşünceyi, hayali, farketmeden de olsa bilerek de, onun üzerine inşa etmektir.
Bana göre aşk, hastalandığında onunla birlikte erimek, acı çekmektir.
Bana göre aşk, gözlerindeki derin mutsuzlukta kaybolmak, ışıltılarda coşmak, onunla gözgöze gelmeden gülmekten zevk alamamaktır. Yorulduğunda ayağına masaj yapmak, acıktığında hiç üşenmeden yemek yapmak, saçını okşamak, sıcacık sarılmak, yanındayım diyebilmektir.
Bana göre aşk, kavga ederken bile incitmemektir, sınırı bilmektir. Kimi zaman delicesine kıskanmaktır aşk.
Bana göre aşk, ömrünü birine adayabilme cesaretidir.
Bu benim yüreğimin barıdırdıkları... ablacım mükemmel... çok güzeldiagla
teşekkür ederim 
Mutlu aşk vardır.
Aşk deli gibi sürekli heyecan duymak değil bence, o aşk değil, tutkudur.
Bana göre aşk, gelecekle ilgili en ufak bir düşünceyi, hayali, farketmeden de olsa bilerek de, onun üzerine inşa etmektir.
Bana göre aşk, hastalandığında onunla birlikte erimek, acı çekmektir.
Bana göre aşk, gözlerindeki derin mutsuzlukta kaybolmak, ışıltılarda coşmak, onunla gözgöze gelmeden gülmekten zevk alamamaktır. Yorulduğunda ayağına masaj yapmak, acıktığında hiç üşenmeden yemek yapmak, saçını okşamak, sıcacık sarılmak, yanındayım diyebilmektir.
Bana göre aşk, kavga ederken bile incitmemektir, sınırı bilmektir. Kimi zaman delicesine kıskanmaktır aşk.
Bana göre aşk, ömrünü birine adayabilme cesaretidir.

aman eksik kal..siliyorum imzamı
evlencek yaştayım ama evlenme mantıgında degilim...![]()
imzayıSağol yasminozimzan da yakıyo bu arada nazy....çok güzel olmuş vallaaa...![]()
![]()

eli yüzü düzgün helal süt emmiş bir kız varsa forumda hemen evleneyim

ehehehe alemsin he...![]()
![]()
![]()

kısmetin zaten yazılı yerinde olsam uğraşmazdımne yapayım yaa
zamane kızları çiğ süt emmiş belli ki
yaş ilerliyor hala bekarız![]()
artık tüm imkanları seferber etmem lazım![]()
ne güzel demişsin yakısmetin zaten yazılı yerinde olsam uğraşmazdım
belki bu gün biriyle çarpışırsın ve aşık olursun...![]()
kısmetin zaten yazılı yerinde olsam uğraşmazdım

kısmetin zaten yazılı yerinde olsam uğraşmazdım

tabi haklısın ama......öle tabi ama biraz çabada lazım...bi yahudi fıkrası vardır hepiniz biliyosunudur... "bana piyangodan para çıksın die dua edermiş hep..ama hiç çıkmamış...sora ölünce sormuş işte hep dua ettim nie vermedin die...e bigün de cimrilik yapmayıp gidip bi bilet alsaydında verseydim bende demiş tanrı" die...tabii özet geçtim tam ayrıntılı hatırlamıyorum...
herşeyi Allah tan beklemememliyiz...bazı şeyler için biraz çabalamalıyız ki Allah ta versin...oturduğu yerden kimseye ekmek gitmiyo vallaa...zengin bi babaya sahip değilse tabi...![]()
![]()
![]()
![]()

tabi haklısın ama......
kız arkadaşı yok diye karşısına çıkan ilk hatuna
ben sana aşığım benimle evlen bak 38 oldum yazık bana
hala bakirim
demesin![]()

nerden biliyosun dersen...bilmem ki nerden...
tabiki evde felçli gibi oturmakla olmaze öle demesin tabii ama elbet biri çıkar karşıma die de oturup beklemesin...evde kalır vallaa....nerden biliyosun dersen...bilmem ki nerden...
![]()
![]()
![]()
![]()