Size ciddi bir soru soracağım :)) Eminim kafanız karışacak

Sponsorlu Bağlantılar

karides

Üye
    Konu Sahibi
Size ciddi bir soru soracağım :)) Eminim kafanız karışacak
Özürlü sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadına rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz?

Bu sorunun yanıtını vermeden önce lütfen aşağıdaki soruyu okuyun.

Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. İşte üç aday hakkındaki gerçekler:​

1. aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor.
2. aday: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor.
3. aday: Madalya almış bir savaş kahramanı, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira içer ve aşk hayatında hep sadık kalmış.

Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu?
Önce karar verin, kopya çekmek yok, daha sonra aşağıdaki yanıta bakın lütfen!

1. aday: Franklin D. Roosevelt
2. aday: Winston Churchill
3. aday: Adolf Hitler

ve bu arada...
Kürtaj sorusuna eğer evet dediyseniz, Beethoven'i öldürdünüz..!

omayra

Üye
:(:ss:blink: Ben ne ettim!! Gitti beethoven!! :destere:

Bu arada, 3. aday da pek seçilesiymiş yahu! Hayır demek ne mümkün :)

Nazy

Nazy

Üye
İlginç sorular....
ama 3.Adayın Hitler Olduğunu Cevaba Bakmadan Anlamıştım:ehe

Kürtaja Karşıyım Yaşasın beethoven...
3. Adayı Seçerdim en azından bir çatı altında toplanma ihtimali olurdu
yani tarafsız düşünürsek

enigma

enigma

Üye
gerçekten çok ilginç ve güzel sorular.
Franklin D. Roosevelt i ve Beethoven'i biliyordum. discovery sağolsun :D

mservank

mservank

Üye
beethoven i ı öldürmedim hitleri seçeceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu

researcher

Üye
adolf hitler nasıl evlilik dısı iliskisi olmamıs.....Eva brown onun unlu metresi ve sevgilisidir.....berlin dusmeden ve intahar etmedn 2 gun once onnan evlenmistir....Eva brown da kendisiyle birlikte intahar etmistir....

karides

Üye
    Konu Sahibi
adolf hitler nasıl evlilik dısı iliskisi olmamıs.....Eva brown onun unlu metresi ve sevgilisidir.....berlin dusmeden ve intahar etmedn 2 gun once onnan evlenmistir....Eva brown da kendisiyle birlikte intahar etmistir....

Öncelikle metres, zaten evli olan biriyle nikahsız olarak yaşayan kadına denir. Adolf Hitler hayatı boyunca bir kez evlenmiştir. Evlendiği kişi de "Eva Brown" değil, "Eva Braun"dur. Bu durumda aynı kadının hem karısı hem de metresi olduğu düşünülemez.
Adolf Hitler'de gençlik yıllarında bir kaç kadınla çıkmıştır. Hatta bu kadınlardan biri de ünlü aktris Renate Müller'dir. Ama bir kaç görüşme dışına çıkmamıştır bu ilişkiler. Adolf Hitler'in, Eva Braun'a olan aşkı o kadar büyüktür ki, bu nedenle kendisine platonik aşık olan, üvey kardeşinin kızının intihar ettiği bile bilinmektedir. Bu nedenle ailesi tarafından Eva hiçbir zaman gelin olarak kabul edilmemiştir. Evlilik tarihleri gerek savaş, gerekse ailevi nedenlerle hep ertelenmiştir.

"Evlilik dışı ilişkisi olmadı" , sadakat manasında kullanılmıştır ve bu yukarıda da düzeltilmiştir.

Teşekkürler.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Vay Be Hem Adolf'ü Seçtik Hem Beethoven'ı Öldürdük Yaa:(

Kaptan

Kaptan

Üye
ben beethoven ı öldürmedim

çünkü onu yaratan allah onun beraberinde rıskınıda getirir ( ne kadar müslüman olmasalarda )

diğer soru ise 3. dedim yani doğru şıklar

Quattro

Quattro

Üye
Ben 2.şıkkı yani Churcill i seçtim. Nedeniyse okuldan atılmış olması onun zeki olmadığı anlamına gelmez bknz.Einstein. Sonrada uyuşturucu kullanıyor olması onun sokak serserisi olduğu anlamına gelmez uyuşturucu yüzünden ölen çok sayıda sanatçı,aktör,aktris var demekki uyuşturucu tamamen sokak serserilerinin kullandığı bir madde değil. Bunları düşünerek 2.şıkkı seçtim

night98

night98

Üye
herkezin dediği gibi ilginç:oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
bethoweene yazık oldu yaw:ehe
herkes gibi 3. adayı seçtim :) Pişman değilim

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye