Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
size bir sorum olacak lütfen bakın ACİLLL
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamdi mert
Üye
Konu Sahibi
size bir sorum olacak lütfen bakın ACİLLL
marka tam olrak farketmez 46inç den büyük olmayan led tv arıyorum özellikleri şu olsun
3d
Kendinden uydu alıcılı
İnternette sörf yapabileceğim
200hz üstü
hd
Bu özelliklerde bi tv biliyorsanız lütfen cevap yazın ACİLL
william75
Üye
3D Tv alacaksan kesinlikle FPR gözlüklü olana bakmalısın göz sağlığı için hem de her açıdan izlenebilmesi için, pasif gözlük kullanıyorlar. LG ve Panasonic'te var Fpr panel. LW650S modelini tavsiye ederim istediğiniz özelliklere uygun.
emrecntyrn
Üye
bende led var ama ledlerde hz diye bişi yok heralde
marka tam olrak farketmez 46inç den büyük olmayan led tv arıyorum özellikleri şu olsun
3d
Kendinden uydu alıcılı
İnternette sörf yapabileceğim
200hz üstü
hd
Bu özelliklerde bi tv biliyorsanız lütfen cevap yazın ACİLL
3D Tv alacaksan kesinlikle FPR gözlüklü olana bakmalısın göz sağlığı için hem de her açıdan izlenebilmesi için, pasif gözlük kullanıyorlar. LG ve Panasonic'te var Fpr panel. LW650S modelini tavsiye ederim istediğiniz özelliklere uygun.
Yukarda belirttiğim tvde dediğiniz teknoloji mevcut ve inanılmaz 3D görüntü alabiliyorsunuz tabi film yada videonunda kalitesi önemli. Almadan önce tv ye gerçekte bir incelemenizi tavsiye ederim inceleyince zaten alırsınız
hamdi mert
Üye
Konu Sahibi
Tamam ilginiz için teşekkür ederim
Ben Samsung UE-40D6500 aldım
Çok güzel bir televizyon ve 3D performansı harika gerçekten içinde gibi oluyorsun...