slayer Üye cos37 0.7 deil 0.6 veya 0.8 olması lazım :wacko: ben anlamam kafadan attıydım zatenn... ---------------- eskiden fare topları vardı onlarla bilye gibi oynadınmı_???
cos37 0.7 deil 0.6 veya 0.8 olması lazım :wacko: ben anlamam kafadan attıydım zatenn... ---------------- eskiden fare topları vardı onlarla bilye gibi oynadınmı_???
AntiTuk Üye walla epey bi oynadım zaten evde 7-8 tane duruo hala nadirende olsa oynarım alttaki hiç tuvalette kitli kaldın mı?
walla epey bi oynadım zaten evde 7-8 tane duruo hala nadirende olsa oynarım alttaki hiç tuvalette kitli kaldın mı?
oteb Üye Evet 2 defa. Hem de sabahın 5'inde. Tuvaletle banyo arasındaki havalandırma boşluğundan geçerek kurtuldum. : ------------------------------------------ Daha önce hiç bayıldın mı?
Evet 2 defa. Hem de sabahın 5'inde. Tuvaletle banyo arasındaki havalandırma boşluğundan geçerek kurtuldum. : ------------------------------------------ Daha önce hiç bayıldın mı?
Caine Üye ark yarim heralde arkadaşımn yardımına demek istedin D evet koşmz uçardım : alttaki bu sene kış nasıl geçer sence?
ark yarim heralde arkadaşımn yardımına demek istedin D evet koşmz uçardım : alttaki bu sene kış nasıl geçer sence?
NeedLeFLuff Üye heeeee hemde nasıl D alttaki sınıftan atılınca yarım gün yok yazılıyorum yarın ilk dersten kesin atılacam diğer derslerede girmesemmi ??
heeeee hemde nasıl D alttaki sınıftan atılınca yarım gün yok yazılıyorum yarın ilk dersten kesin atılacam diğer derslerede girmesemmi ??
D3N1Z Üye ya sen girme de görüm kaan babanın kulağına gitsin bakim bir neyse bence gitme şişsst altımdaki sen küçükken kaç yasşındaydın?
ya sen girme de görüm kaan babanın kulağına gitsin bakim bir neyse bence gitme şişsst altımdaki sen küçükken kaç yasşındaydın?