'Patron Üye Konu Sahibi MerTurkizM' Alıntı: sıralaman geçen yıla göre aşağı yukarı en fazla 2 bin oynuyorsa gelir;dualarım seninle Genişletmek için tıkla ... aa ciddimisin kardeş. :/ benım 500 oynuyo ya sadece :/ offf inş gelır bu haber çok guzeldı çok sağol chtlkbrk' Alıntı: inşallah gidersin oraya gidersen unutma bu dualarımızı Genişletmek için tıkla ... Yok dostum unutrmuyum ya . gideym butun maxicepe benden çay
MerTurkizM' Alıntı: sıralaman geçen yıla göre aşağı yukarı en fazla 2 bin oynuyorsa gelir;dualarım seninle Genişletmek için tıkla ... aa ciddimisin kardeş. :/ benım 500 oynuyo ya sadece :/ offf inş gelır bu haber çok guzeldı çok sağol chtlkbrk' Alıntı: inşallah gidersin oraya gidersen unutma bu dualarımızı Genişletmek için tıkla ... Yok dostum unutrmuyum ya . gideym butun maxicepe benden çay
Larismus Üye 'Patron' Alıntı: aa ciddimisin kardeş. :/ benım 500 oynuyo ya sadece :/ offf inş gelır bu haber çok guzeldı çok sağol Yok dostum unutrmuyum ya . gideym butun maxicepe benden çay Genişletmek için tıkla ... bu cok iyi oldu işte hele bi ramazan gecsin de
'Patron' Alıntı: aa ciddimisin kardeş. :/ benım 500 oynuyo ya sadece :/ offf inş gelır bu haber çok guzeldı çok sağol Yok dostum unutrmuyum ya . gideym butun maxicepe benden çay Genişletmek için tıkla ... bu cok iyi oldu işte hele bi ramazan gecsin de