Sizden K750i İle İlgli bişey isteyebilrmiyim lütfen bakın bi buraya!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rap-tor

Konu Sahibi
Sizden K750i İle İlgli bişey isteyebilrmiyim lütfen bakın bi buraya!!
arkadaşlar :vuröncelikle usb sürücüsü olan war mı usb tanımıyor bilgisayarklar neyle halledebilirim bu olayıbi program vrmıdır onu caıştırtıp usbyi pcye tanıtacak:bilmem: olmazsa >>>>:islik assasins creed 3d ,prince of persia 4,real football 2009 hd ,sims 3,god of war oyunlarını bana bulbilecek olan varmı aradım taradım ben bulamadım yaw..:bilmem:bide güzel bire tema wlpaper paketniz varsa paylaşabilirmisiniz şimdiden tşekkürler:oke:

ogr3

ogr3

Üye
dostum ilk başta yapman gerekenler google.com da k750 usb driver diye yanılmıyorsam sony nin kendi sitesinde usb driver i var
buna program gerekmez ayrıca oyunlarda falan yardımcı olamam çünkü istediğin oyunlar yeni bulması sorun
eğer senin pc telefonu taktığında tanımıyor ise donanımı kaldır yeniden yükle belki işe yarar ama tam emin değilim başarılar ..

rap-tor

Konu Sahibi
yok abi oyunlar varda k750i için bulamadım sorun o bir de sony ericssona girdim yok orda yada bulamadım koca sitede

doomcelik

Üye
arkadaşım ben de k750i kullanıyorum.pc suit programı var onla tanıttım. bide yaban cı sitelerden k750i driver diye aratırsan bulursun assasian ı bilmem ama sims 3 var istersen yollim sitedede vardır diğerlerinide bulursun ama sims 3 ağır çalışıyor artık eskidi bizim k750i:)

Symbiont

Üye
bunu burada yapmayacktın
neyse iyi halim taşıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt