Sizdede avea sürekli kesiliyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
Sizdede avea sürekli kesiliyormu?
arkadaslar sözde 10 dakkası 2 kontor mobilögrenci falan ancak bende şöle bi sorun var 20 dakka biriyle konusana kadar 3 kere falan yeniden aramam gerekiyor tam konusmanın ortasında cat diye kapanıyor o sırada telefona baktıgımda sebeke cekimi sıfır gösteriyor 4-5 saniye sonra düzeliyor yine arıyorum yine aynı dalga...bazende 1 saat konusiym kesilmiyor bazen 5 dakkada 3 kez kesildiği oluyor ama mutlaka arada telefona baktıımda sebeke cekim bos oluyor arasıra
sorun önce belki telefondandır dedim pek üstelemedim zaten teli deiştiircektim neyse tel.i deiştirdim yine aynı düzelmedi bu sorun.
acaba bu telefondadamı bişey var :| yoksa sim karttamı bişiler var :| yoksa genel olarak aveadamı bişiler var :|

elmyra

Üye
Hayır avea hatta bişey yok diyeceğim ya bu birazda senin bulunduğun yerle alakalı ayrıca telefonunuzun sebeke ayarlarını gözden geçirin sebeke avea olmasının yanında bant secimide otamatikte olsun bu sekilde kesilmeler daha az rahatsız edecek boyutta olacaktır

youngprogrammer

Üye
mobil öörenci baya avantajlıymış yaa

kubilay212

kubilay212

Üye
yo ben bı sorun yasamıyorum

Ozan

Ozan

Admin
Çevremde sorun yaşayan yok İzmir de gerçi sorunsuz avea heryerde de çekiyor, çekmeme ve kesilme sorunları istasyondan kaynaklıdır hep, eğer sıklıkla oluyor ve düzelmiyorsa avea müşteri hizmetlerini arayarak bulundugunuz yerdeki baz istasyonunu sikayet edin.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
simkartın iletken yeri çizilmiş ise temassızlık yapabilir:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt