Sizcede Bu İşte Bir Acayiplik Yok mu???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Sizcede Bu İşte Bir Acayiplik Yok mu???
Bu adamın 1.000 küsür mesajı var açtığı konu 10 teşekkür 8.... sırf mesaj kasmış tamam belki yardım ediyodur ama en fazla 400 mesaj yardım edebilir diye düşünüyorum bence bunun önüne geçilmeli.......Sizin görüşleriniz nedir??

[/URL]

• Beğen
Tepkiler: punqermojo

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Alakası yok,hem kişiyi göremiyoruz.Konu açmayıpta sadace mesaj atan yardım eden üyelerimiz de var.
Bunu sadece konu açmaya indirgemeye gerek yok diye düşünüyorum.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu sakıncalı değil mi :hmmm Yani silinmesi veya kapatılması gerekmiyor mu :hmmm

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Alakası yok,hem kişiyi göremiyoruz.Konu açmayıpta sadace mesaj atan yardım eden üyelerimiz de var.
Bunu sadece konu açmaya indirgemeye gerek yok diye düşünüyorum.

arkadaşı rencide etmemek için göstermedim istiyorsanız özelden kim olduğunu yazıyım...

--------------- Ekleme ---------------

Konu sakıncalı değil mi :hmmm Yani silinmesi veya kapatılması gerekmiyor mu :hmmm

niçin?:bilmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Herkes kendine göre doğru olmayan üyeyi konu açarak belirtirse işimiz iş :)
Yöneticilerle irtibata geçmen gerekiyordu, hani bu üye spam atmış müdahale edin diye ...
Hem resimden belli olmasa da bir üye rencide ediliyor, yani konu uygun gelmedi bana tam ifade edemedim kendimi :)

kol@j

kol@j

Üye
mesaj komusunu suistimal edenleri için şikayet butonu var...

bu arad negative şunu belirtti ki:
"Mesaj sayısını şiddetle arttırmak isteyen spam mesaj atan üyeler zaten belli oluyor ve farkedildiginde gereken ceza veriliyor."

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Herkes kendine göre doğru olmayan üyeyi konu açarak belirtirse işimiz iş :)
Yöneticilerle irtibata geçmen gerekiyordu, hani bu üye spam atmış müdahale edin diye ...
Hem resimden belli olmasa da bir üye rencide ediliyor, yani konu uygun gelmedi bana tam ifade edemedim kendimi :)

bu bir örnek böyle çok kişi olduğuna inanıyorum... sadece beirtmek istedim bu genel bir hata olduğu için yaptım başkallarıda görüp yapmasın diye...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Spam diye şikayet et eğer spam atıyorsa yani ben öyle yapıyorum :) Onun dışında bazı üyeler destek bölümlerinde yeni üyelere yardımcı oluyor öyle de olmuş olabilir :)
Kısacası üye kendine saçma sapan rütbe atlama mesajlarını yakıştırıyorsa bizim yapacak pek bir şeyimiz yok :)

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
neyse beni ilgilendirmez zaten ben kendi üyeliğime bakıyım:)

Paranoya

Paranoya

Üye
Bendede bir oransızlık var ama kimse bana bişey demedi nedense konu yersiz olmuş :bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt