Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriSizce ??
Sponsorlu Bağlantılar
incebey38
Üye
Konu Sahibi
Sizce ??
Sizce general mobille discovery alınmalımı lütfen cevap verin açil
GuiTaRisT111
Üye
Hayır.
xmustx
Üye
arkadaşlarım iphone 4 ve s3 ünü satıp s4 aldılar.hatırlatayım.patron iphone 5 sattı note 3 aldı.gmd yi napcan kardeş
Invoke
Üye
Alınmamalı, farklı seçeneklere bakılmalı.
GuiTaRisT111
Üye
O fiyat aralığında daha iyi cihazlar var Moto G gibi. Ya da bütçe arttırılırsa Nexus 4 var. WP isterseniz Lumia 1320 var. Beklemek isterseniz LG G2 Mini yolda, Sony Xperia M2 yolda, HTC Desire 610 yolda... Bunlar da orta seviye güzel cihazlar...
Kerim.
Üye
Moto g daha iyi
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Moto G
meg1ddo
Üye
hayır
marist
Üye
Hayır diyen arkadaşlar nedenini de yazarsa alacak arkadaşların daha kolay karar vermesini sağlarsınız.
meg1ddo
Üye
general mobile olduğu için hayır
Ali Kurtaran
Üye
Tavsiye etmem.Beklersen htc desire 610 güzel bir cihaz android için.yada moto g.wp içinde lumia 920 ve 1320 sağlam cihazlar
muhammettvurucu
Üye
Kullanicisi olarak hayir
İhtiyar007
Üye
Moto g
teknolojibaronu
Üye
Hayır Moto G daha iyi
fk555897
Üye
Günümüze göre eski bir telefon. Bence Moto G veya Nexus 4 al.
incebey38
Üye
Konu Sahibi
bilemiyorum ya fiyatı çok ucuz bazı kişiler seviyor ama bilemiyorum
İnternettin HOCA
Üye
Moto G-al dostum..
=>@King@<=
Emre
Üye
GMD Hayır Moto G Tatmin edecektir.
UpOneTR
Üye
Moto G alma herkesde olmasın
GMD al sen
KinG CrazY
Üye
Bence gmd alma benim bir akrabamda vardı bayağı bi kurcaladım telefon bi düşse sanki bir daha kullanılmıyacakmış gibi bu bütçedeki hemen hemen her telefon plastik ama kaliteli plastiklerde gmd çok kalitesiz yapmış telefonu
Moto g alabilirsin ama nexus 4 alma çünkü bir haberde okumuştum google nexus modellerini bırakıp android silver isimli bir marka yapacakmış bence sen en iyisi bir teknoloji mağazasına gidip incele çünkü dünyanın en hızlı telefonunu kullansan bile telefonu eline aldığın zaman hiç hoşuna gitmeye bilir