sizce ???

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
sizce ???
Htc Desire HD ,Htc Evo 3D,Htc Sensation arkadaslar uzun arastırmalar sonrasında bunlardan hangısı sıze sormak istedim

lolaman

lolaman

Üye
HTC Desire HD benim daha çok hoşuma gidiyor ama diğerlerini bilemem.

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr yaRDIMCI olun kaç seferdir konu açıyorum ytardımcı loan yok şimdi yine hata yapmak istemiyorum c5 gibi bi telefon aldım hangısını almalıyım tekrar pişman olmak istemiyorum kullananlar lütfen bana bilgi versinler şu telefonun şurası çok güzel vb. şeyler lütfen.

senam38

Üye
3d teknolojisi için çok erken tavsiye etmem ama htc 3d sadece 1 gb ram için alınır onun dışında sensation al kardeşim içinede xe romu at gidipte xe ye o kadar para verme ben öyle yaptım şahsen

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
ztn benim arasnda kaldıklarım yukarda xe alamam evo3d desıre hd ve sensation

ilsar

Üye
ztn benim arasnda kaldıklarım yukarda xe alamam evo3d desıre hd ve sensation

ben daha yeni aldım htc evo 3d hızı mükemmel 3d görüntüsü çıplak gözle muhteşem fakat 3d izlerken ekranı manuel olarak en iyi görüntüyü alabilmeniz için ayarlamanız gerekiyor.Batarya olayına gelirsek ilk başlarda çok çabuk bitiyor. Ne kadar çok uygulama kullanırsan şarj süresi doğru orantılı düşüyor. telefon gerçek değeri 1890 tl fakat metro market kampanya yapmış 1099 tl ye alabiliyorsun. ben öyle yaptım. kampanya devam ediyor mu bilmiyorum. Sor derim. birde sesli komut türkçe ve ingilizce fark etmez otomatik olarak algılayıp arama motorundan veya rehberden taratma yapılabiliyor.
hiç düşünmeden al derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt