yav boşver sal kendini kızlar zaten peşine düşer :D
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap V/RS' Alıntı: ne yazıkki bende ama bnm nedenim sürekli onu bekliyor olmam sanmıyorum :/aman aman yesinler Genişletmek için tıkla ... şakayada gelmiyorsun yahu
V/RS' Alıntı: ne yazıkki bende ama bnm nedenim sürekli onu bekliyor olmam sanmıyorum :/aman aman yesinler Genişletmek için tıkla ... şakayada gelmiyorsun yahu
V/RS Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: kız olsam ilk sana bakardım Genişletmek için tıkla ... aman abim yapma kankka' Alıntı: burak sevişekmi Genişletmek için tıkla ... de get la ----------Eklendi @ 13:26:23 ---------- Yazıldı @ 13:25:56 ---------- son stilim nasıl
Necmati' Alıntı: kız olsam ilk sana bakardım Genişletmek için tıkla ... aman abim yapma kankka' Alıntı: burak sevişekmi Genişletmek için tıkla ... de get la ----------Eklendi @ 13:26:23 ---------- Yazıldı @ 13:25:56 ---------- son stilim nasıl
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap aLone' Alıntı: siteye fotoğraf koyup ben yakışıklı mıyım diyen biri tabikide kız bulamaz =D Genişletmek için tıkla ... güzeldi :d ----------Eklendi @ 13:36:08 ---------- Yazıldı @ 13:35:01 ---------- V/RS' Alıntı: aman abim yapma de get la ----------Eklendi @ 13:26:23 ---------- Yazıldı @ 13:25:56 ---------- son stilim nasıl Genişletmek için tıkla ... kemer olmamış.
aLone' Alıntı: siteye fotoğraf koyup ben yakışıklı mıyım diyen biri tabikide kız bulamaz =D Genişletmek için tıkla ... güzeldi :d ----------Eklendi @ 13:36:08 ---------- Yazıldı @ 13:35:01 ---------- V/RS' Alıntı: aman abim yapma de get la ----------Eklendi @ 13:26:23 ---------- Yazıldı @ 13:25:56 ---------- son stilim nasıl Genişletmek için tıkla ... kemer olmamış.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap aLone' Alıntı: siteye fotoğraf koyup ben yakışıklı mıyım diyen biri tabikide kız bulamaz =D Genişletmek için tıkla ...
aLone' Alıntı: siteye fotoğraf koyup ben yakışıklı mıyım diyen biri tabikide kız bulamaz =D Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: kemer olmamış. Genişletmek için tıkla ... ama cesaretini takdir ettim