Sizce yakışıklımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk sayfada bir yorum gördüm, yeterince romantik değilsindir demiş bir arkadaş. Kızların dilindedir romantik erkek. Erkekte ne özellikler ararsınız dediğimizde romantik olsun, efendi olsun, önemli olan iç güzellik.... cart curt sıralar giderler. Ama bunun yalan olduğunu iyi analiz yapan birisi kolaylıkla farkeder. Okulun en güzel kızları nedense hep boş boş konuşan, saçları dik, cebinde parası olan kendisini eğlendirecek erkeklerin yanında olurlar. Neyse açmayim ağzımı :)

Rahat olacaksın, kızın ağzından senden hoşlanıyorum kelimesini duyana kadar onun sadece arkadaşın olduğunu unutmayacaksın, suratın hep gülecek, Tip olarak kötü birisi değilsin üstün başın temiz olduktan sonra senle çıkmayacak kız yok.

lisede serseri dediğimiz kişilikler sevgili yapar kendine kısaca

zaza

zaza

Üye
koluna dövme yap kulağına küpe tak bide urfaya gel tamamdır:D yabancı bir arkadaş urfaya gelmişti 7-8 ay kaldı burada varya görsen kızlar nasıl ilgi gösteriyordu :ehe diğerleri çok kıskanıyordu bu arkadaşımı :D

• Beğen
Tepkiler: EroL
ozzytaste

ozzytaste

Üye
Kıyafete dikkat et :) Her zaman bakımlı olcaksın kardeş.

----------Eklendi @ 17:19:24 ---------- Yazıldı @ 17:15:23 ----------

Evet güzel bir gömlek, kolları 2 kat sıva yukarı. Sen uğraşmazsan hatunlar sana yaklaşmaz. Ama burdaki abilerini dinle..Olcaksın sen CASANOVA!!!

----------Eklendi @ 17:21:04 ---------- Yazıldı @ 17:19:24 ----------

koluna dövme yap kulağına küpe tak bide urfaya gel tamamdır:D yabancı bir arkadaş urfaya gelmişti 7-8 ay kaldı burada varya görsen kızlar nasıl ilgi gösteriyordu :ehe diğerleri çok kıskanıyordu bu arkadaşımı :D
Urfada bi hatunla çıksa uşak hayatından olur yaw. Yanlış yol göstermeyin arkadaşa:)

----------Eklendi @ 17:23:55 ---------- Yazıldı @ 17:21:04 ----------

benim duvar yazım ;

Pes atan,maç seyreden,kokoreç yiyen araba manyağı kızlarımızın yeri ayrıdır şu deli gönlümde..

Ve hayatımın yorumu :)

kokorec haric hepsi mevcut haha:)

ve sonra ben :P ;

o zaman bizdensin :)

diyecek bişey bulamadım biliyorum bu ne biçim cevap diceksiniz ama accayip heyecanlandım telefonu elimde zor tutuyodum heyecandan :aha:
Yengeye her zaman ilgi göster. O kendini diğer kızlardan farklı his etmeli seninle iken...

• Beğen
Tepkiler: V/RS

Masum Serseri

Üye
Dostum çok iyisin arkadaşın dediği doğru oku paranı kazan birazda kendine bak sonra kızları seçemiceksin ;)

• Beğen
Tepkiler: V/RS
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun bu bayramda tahtakaleden endime güzel gömlek ve pantolon alayım diyorum şöyle fiyakalısından fakat sizce sohbetin devamını nasıl getireyim ne yazayım kıza özelden falan ?

----------Eklendi @ 18:58:17 ---------- Yazıldı @ 18:57:43 ----------

Kıyafete dikkat et :) Her zaman bakımlı olcaksın kardeş.

----------Eklendi @ 17:19:24 ---------- Yazıldı @ 17:15:23 ----------

Evet güzel bir gömlek, kolları 2 kat sıva yukarı. Sen uğraşmazsan hatunlar sana yaklaşmaz. Ama burdaki abilerini dinle..Olcaksın sen CASANOVA!!!

----------Eklendi @ 17:21:04 ---------- Yazıldı @ 17:19:24 ----------

Urfada bi hatunla çıksa uşak hayatından olur yaw. Yanlış yol göstermeyin arkadaşa:)

----------Eklendi @ 17:23:55 ---------- Yazıldı @ 17:21:04 ----------

Yengeye her zaman ilgi gözter. O kendini diğer kızlardan farklı his etmeli seninle iken...

Yengemi :aha::aha::aha:

----------Eklendi @ 19:01:06 ---------- Yazıldı @ 18:58:17 ----------

Öyle kızlar var mı ya, PES oynayan, maç seyreden, ben sevgilimin yanında maç izlesem hatta PES oynasam dilinden kurtulamam :ehe Arkadaşların dediği gibi de bu kadar heyecan yapma, kız çıkma / evlenme teklifi etse kalp krizinden gidersin bu şekilde, sakin ol :)

ben buldum işte kokereci bende sevmem koksu güzel sadece bide o fenerli ben galatasaraylı olmasak bizden uyumlusu yok :D

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
yorum yokmu daha ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
her şeyi söyledik kardeş daha ne diyelim baştan bi daha oku tatmin olmadıysan :D

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
kızla aramda geçen muhabbet ile ilgili yorum yokmu demiştim :)

kpln04

kpln04

Üye
ve bu yaşıma kadar tek bir sevgilim bile olmadı tipsizmiyim
sende mi? :(

----------Eklendi @ 02:30:20 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ----------

onun nedeni başka biz (siz) nasıl rus hatunlara hastaysanız onlarda değişiklik yani

Lina_TR

Lina_TR

Üye
dilin laf yapıyorsa yeter :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
fena değilsin :) ama ben senden yakışıklıyım :naughty:

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
konu hit yaptı masallah .d

• Beğen
Tepkiler: V/RS ve Mau5Trap

nokialover

Üye
Hocam kadınlar için tip hiçbirşeydir merak etme yeterki onu kişiliğin etkilesin.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Necmati

Necmati

Üye
kız olsam ilk sana

bakardım :D

• Beğen
Tepkiler: V/RS ve Silinen Üye 166392
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
değilsin, ben de değilim, sorun yok.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Hocam kadınlar için tip hiçbirşeydir merak etme yeterki onu kişiliğin etkilesin.

dogru tipi yerınde olup kısılıgı bozuk cok insan var
onu da gectımm konusmaya basladıgı an puanını verıyosun sıfır

Üst Alt