V/RS
Üye
sana birkaç tavsiye vereyim..
1. si ilkokul arkadaşından vazgeç 7 senedir görmüyorsun kimbilir ne kadar değişmiştir kimse ilkokulda olduğu gibi kalmıyor..
2. ilkokuldaki kıza takılıp kaldığına göre eğer bir sevgilin olursa ve ayrılırsan çok üzüleceksin demektir. Bu yaşta sakın bağlanma birine..
3. Kıza fazla yüz vermeyeceksin. Bak hiç demiyorum ama oraya dikkat fazla vermeyeceksin ki tepene çıkmasın yoksa seni kölesi yapar..
4. Paran olacak. Sevgilin olduğunda paran olmazsa işin zor. bi söz var bilmem hiç duydun mu " bir kızın yüzü gülüyorsa, sevgilisinin cüzdanı ağlıyordur" diye
5. Konuşman düzgün olsun ne biliyim şive falan olmasın ama iyice İstanbul Türkçesi gibi de olmasın öyle zeki müren gibi
6. Öküz olma ne biliyim kız bişi der sende duymazsın "ha?" diye cevap verme.
7. Kıza yeri geldiğinde hayır demesini bil kılıbık olma.
8. Aktif ol. bu önemli bak bir ortama girdiğinde pasif olup köşede oturma sohbete katıl hoşsohbet ol biraz da konuşmalarına espri kat..
9. Giyimine dikkat et bi kız karşısında erkek kız olsun hiç farketmez tepeden tırnağa tarama yapar giyim konusunda.
Bu kadar geldi aklıma![]()
sağol abi ama kız şu anda face de bende ekli kız hala güzel hala melk gibi kız bana ok dese sen o zaman gör beni yeri geldimi hoşsohbet olurum yeri geldimi masaya elimi vururum ama yeterki o tamam desin