sizce türkiyenin bu haline bakılarak askere gidermiydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Farkında değilsiniz ama bazılarınız suç işliyor haberleri yok...

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ALPARS™;3730615' Alıntı:
suç olan ne anlamadım

greenmile

greenmile

Üye
ALPARS™;3730615' Alıntı:

biz eşitlik istiyoruz güzel kardeşim 15 ay ile 21 gün arasında dağlar kadar fark var,doğuda 15 ay askerlik yapan çocuğun ailesinin fakirliğinden çocuk mu sorumlu?Hepiniz Türk'üz seve seve askere de gideriz,canımızı da veririz gerekiyorsa ama dediğimiz gibi bir eşitlik olmalı,seninde canın can benimki de,bir başkasınınki de.Vatan önünde herkes eşitse,vatani görevini de eşit yapmalıdır.En azından ben böyle düşünüyorum.

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
dogru soluyosun kardesım ama su durumda esıtlık yok bunu hepımız bılıroruz bole de gıder

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
PureFood

PureFood

Üye
Böyle gelmiş böyle gider bu 21 gün - 15 ay askerlik olayı. Bütün baştakiler yapmıştır, biri gider oğluna gemi tahsis eder, yok o gemi değil gemicik der (ne kadar boş bir konuşmadır böyle bu), sonra, baştakinin terörist başına sayın dediği bir ülkede, eşitlik falan göremiyorum ben.. Bu şartlarda askerlik yapanlara Allah kolaylık versin. Şehit olanların ailelerine de Allah sabır versin..
Askerlikten kaçmam,vatani görevdir, canımı veririm neresi olursa olsun ama eşitlik deniyorsa bu ülkede baştakinin çocuğu 21 gün yapmamalı...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Gözgöre göre onca ananın yüreği yanıyor,onca gencecik gonca soluyor bu şartlarda tabiki gitmek istemiyorum ancak Vatan sadece bunlardan ibaret değil bu güzel toprakların onca güzel yönüde var onları koruyup gözetmek amacıyla gitmek isterim :oke:

• Beğen
Tepkiler: enginzz
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardes bu vatanı korumak ıcın gıderım baska seler ıcın asla gıtmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt