sizce türkiyenin bu haline bakılarak askere gidermiydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
Gittim.
Hala oradayım.
Üstelik de seve seve uzun dönem gittim kısa seçme sansım varken.
Pişman da olmadım.
Yine olsa yine giderim.

Ata iyi güzelde sırtında 40 kiloluk çantayla dağ bayır dolaşmamışsındır terörist kovalamamışsındır herhalde:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yok, avatardaki fotoyu bugün çektim; garajda kaz besliyordum :ehe
Şu anda da kendi evimdeyim. Yarın nöbetim var ve kapımın önünden servis gelip alacak. Pazar günü de kapıma kadar bırakacak.

Ama kovalayabilirdim. Seçerken kovalamayacağımı bilmiyordum.

Öte yandan okumuş adama zaten farklı muamele ediliyor orada, merak etme :)
Bir çatışma olduğunda oraya özel kuvvetler sevk edilir. Komando bile değil.
Şu anda 100 şehit veriyorsak bunun 99'u ya mayındandır ya EYP (el yapımı patlayıcı)dandır kısaca pusudandır.

Benim, askerliğimi yaptığım İstanbul'da, mesai saatleri dışında oturduğum evimden arkadaşlarla buluşup eğlenmek için gittiğim Taksim İstiklal'de ölme riskim daha fazla.
Pusu her yerde atılıyor, doğusu batısı yok.

(Not: 40 kilo çantayla dağ bayır da yürüdüm ayrıca).

• Beğen
Tepkiler: enginzz ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
haklısın diyecek pek birşeyim yok söylediklerine karşılık :ehe

Kǔr Şâd

Üye
Sen eğer vatan millet sevgini başka insanların 21 gün senin 15 ay ile kıyaslıyorsan sana yazık. Ömrümün sonuna kadar askerlik yapsamda doymam şu vatana.

greenmile

greenmile

Üye
askerlik herkesin borcudur kutsaldır ama her insan eşitse bunda da bir eşitlik olmalıdır.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sonuna kadar mustafa kemal atatürkün askerleriyiz :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve enginzz
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
aynen

greenmile

greenmile

Üye
bizde Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleyiz:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar askerlik seçime göre yapılmaz ...
Şartlar ne durum da olursa olsun bir genç gider , gitmeli ... Bunun vatan borcu olduğu da unutulmamalı ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Seve seve gidilir askere.Bunun isteme ile alakası yok.Bu ülkede yaşıyorsan,ekmeğini yiyip,suyunu içiyorsan gideceksin.
İsterse Batı isterse Doğu olsun.Görevin gerektirdiği durum kutsaldır.
Bitliste,Hakkaride,Şırnakta mayına basan veya serseri bir kurşunla şehit olan askerde aynı değerdedir,İstanbulda çatışma nedir bilmeyen ve silah temizlerken şehit olan asker de aynıdır.
Biz tüm bu durumların bilincinde olmalıyız ve ülkenin içinde bulunduğu duruma göre değerlendirme yapmamalıyız.Her halükarda vatani görevimizi isteyerek yapmalıyız.Savaşta-Barışta.

• Beğen
Tepkiler: enginzz
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Barişta ve savaşta
Karada denizde ve havada
Her zaman ve her yerde
Milletime ve cumhuriyetime
Doğruluk ve muhabbetle hizmet
Ve kanunlara ve nizamlara itaat edeceğime
Askerliğin namusunu türk sancağının şanını
Canımdan aziz bilip
İcabından vatan cumhuriyet ve vazife uğrunda
Hayatımı seve seve feda edeceğime
Namusum üzerine and içerim

:oke:

nuisance1979

Üye
askerlik her gencin vazifesi elbette vatan görevimizdir...birileri evinin arka bahcesinde askerlik yaparsa,birileri gidip vatan millet sakarya diyip mangalda mangalda kül bırakmayıp sahte cürük raporları alırsa ,birileri de gidip dağ bayır demeden her koşulda 15 ay yapıyorsa ve birileride cıkıp buna göz yumuyorsa biraz sorgulamakta fayda var zenginin ve bürokratın oğlu canda fakir fukaranın oğlu patlıcanmı ? hiç doğuda çatışmada ölen yada öldürülen bürokratın oğlu varmı ? insanı askerlikten böyle soğutabilirler.torpil dünyası ülkemiz malesef her yerde ve her zaman .................

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
askerlik vatani bi görevdir tek kınadıgım taraf o acemı erlerı daha cıkarıp catışmaya sokmaları ve sonrada sehıt olmaları bordo berelıler dururken o masumları cıkarıyorlar daga

backspace951

Üye
Heralde Gidmelisiniz Çünki yalnız türkiyede diğil dünyanın her yanında askerlere (Kötü yemek falan gereksiz bi sürü sey yapsalarda bu yalnız türkiyede diğil ) Azerbaycandda bu böyle Amerikadada Rusyadada yani gidilmeli

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
O değilde bizim 3 askerimiz onların elinde ben Batman'dayım her yerde Roj tv ve bu askerlerin görüntüsü! neden buna müsade ediliyor? neden kimse sormuyor? bi kaç yıl önce yine kaçırılan askerler ve serbest bırakıldılar, bakanın açıklaması; "keşke ölselerdi"... bu kadar kolaymı ya... bugün bu bakanlar askerin başına geçerek poz veriyor! kusura bakmayın ama ben bu bakanlar altında 1 saat bile askerlik yapmam! ama ÖZGÜR BİR TÜRKİYE İÇİN CANIMI VERİRİM!

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardes o bakanıda surgun etmek lazım

yusufucan

yusufucan

Üye
Bu zamanda gidilir asıl

backspace951

Üye
Arkadashlar aslinda ben orada bishey gormedim yalnizca ?????? isaretleri var.
az onceki yorummu askerlerin durumuyla ilgili yazdim yani yemek falan ona gore yazdim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben gittim geldim noldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt