Sizce transferlerden en faydalısı hangisi olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar anket gayet açık. Bildiğiniz üzere devre arasında 4 büyük klübümzde yabancı transferler yaptı. Sizce yapılan transferler arasında klübüne en çok fayda sağlayacak futbolcu hangisi?

not:klüp atışmalarına çevirmeden sadece konuyla ilgili yorumlar yaparsak sevinirim:oke:

mskation

mskation

Üye
Transferler ortada , ben hıcbırını öyle ahım şahım bı transfer olarak gormuyorum beşıktasın transferı daha genc ve tecrubesız yeneteklerı su an ıcın sınırlı gelecek vadedebılır o ayrı,fenerbahçe ise belkıde ara donemın en ıyı transferını yaptı gereklı bı mevkıye olabılecek yetrlılıkte bı futbolcu,ben trabzonsporluyum sahsen bızım transferı de begenmedım ama lazımlı bı bolgeye takvıye oldu ınsallah o bolgeyı canlandırır,galatasary ın oyuncusu ıcın konusmıyacam onu da pek begenmedım ama oynsasın hele bı transferler en guzel cevap o zaman ortaya cıkar...:)

romant_58

En İyi Transferi Fenerbahçe Yaptı Maldonado Alarak Aurelio'nun da Daha İlerde Oynamasına Sebeb Oldu Dünkü Mactada Gördük Bu Değişikliği Bu Oyun Taktiğiyle Daha İyi Bir Fenerbahçe Görürüz İnşallah

canturgay

canturgay

Üye
bence en iyi transferi trabzon yaptı bunu bi galatasaraylı olrak söylüyorumm..
sebep:
galatasaray ve fenerbahçe gereksiz transferler yaptı .
beşiktaş a geleni tanımıyorumm.
trabzon..:oke:

ukalgs

ukalgs

Üye
bunların arasında tabikide en iyisi barusso gibi gözüküyor ama zaman gösterecek.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bence Maldonado Ve Barusso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt