Sizce Symbian Anna veya Belle geldiğinde, beraberinde yeni uygulamalar ve HD oyunlar gelir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
gio açarsa bizimkiler aynı anda 10 tane açar hünkarım :)

valent

valent

Üye
İllaki gelecek gelmezse belle gibi bir değişimin ne anlamı kalır yeni oyunlar ve uygulamalar çıkacakki belle belle olsun.N8 asphalt 6 da bile ram yemiyor grafik işlemciside gayet iyi söylentilere göre N9 da kullanılan grafik işlemcisinden daha iyiymiş.Çıkmaması için tek neden 2016 da desteğin kesilmesi ama daha 4 yıl var bu zamana çok fazla oyun çıkmasada bizleri tatmin edecektir NOKIA...

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
gelecek gelecek ortada bişey yok hala şubat bitti mart yarı oldu.. ne zaman gelecek :bilmm

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
gelir gelir acele etmeyin :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Siz telefonları değiştirirsiniz ondan sonra :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
:) bi cacık geleceği yok.ama dur dur haksızlık etmeyeLIM.mağazada nokia sürpriz paket var.içinde şaban videolari olan.hem de ÜCRETSIZ. :)

• Beğen
Tepkiler: habil8888
keys1903

keys1903

Üye
daha cok beklerız havamızı aldık

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia ' nın amacı bizi Lumialara yönlendirmek sanırım .

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Nokia ' nın amacı bizi Lumialara yönlendirmek sanırım .
onu yemem işte :)..zor yönlendirir bu saatten sonra...ama yine de büyük konuşmamam daha hayırlı olur :) ..belli olmaz hele bi çıksın..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Nokia almam bir daha sanırım.Symbian iyice soğuttu nokiadan.Nefret ettim.N9'un tasarımı süper ama uygulama olmadığı için almam.

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
suyu çıktı artık millet hergün aynı konuları okumaktan hd oyun nöbeti tutmaktan bıktı artık :off:

umt07

umt07

Üye
ulan tm nokia aldık uygulama sokıntısı doğdu bu nokianın amacını anlayan varmı? telefon çıkarıyor piyasaya ama uygulama desteği vermiyor.. Ban ban ban nokia :(((((

habil8888

habil8888

Üye
benim bu tartışmalardan anladığım apple kullanan arkadaşların nokıayı eleştirdiği.bunun altında acaba gizli bi nokıa hayranlığı olabilirmi.hani 2400 verip aldıkları ıphone telefonun yaptıklarının aynısını yapabilme kabiliyetine sahip olan N8.ve yenilmiş bir kazığın hazmedilememesi :)

Salihç.

Üye
Ayfon 2 ve 3de gùsel oyunlr oynayablirmym.andriod düsünyom ama.

onuralp04

onuralp04

Üye
arkadaşlar iyi güzel nokia günlük telefon cikartiyor ama arkadaşımızın söylediği uygulama desteği vermiyor. yani uygulama yazan firma\kişilere parayı akıtmıyor. mesela ayfon kullanıcıları için bastı parayı autodesk firmasına autocad yazılımı yazdırdı. viber i çıkarttı. skype nin görüntülüsünü yaptırdı. daha yetmedi kendi programlarını yazdı görüntülü konusma icin. bunlar ayrı bir durumu gosteriyor. nokia kullanıcılarına daha rahat konusma icin batarya ömrünü, çekim kuvvetini gps desteğini arttırdı. ama bilinmesi gereken su ki bunlarla olmuyor sadece illaki uygulama istiyor. ben N8, C5 ve E72 kullanıcısıyım 3 hattım var 3 nu topluyorum dandikten 3Sin uygulama özelliklerini bulamıyorum. bende en az sizin gibi madurum. örnek verecek olursak magaza dan (bakkal dükkanı daha çeşitli olur her uygulamadan aralara serpmişler 5 er 10 ar tane var) zaten indirdiğimiz tema (ise yarar bisi yok ) onu bile indirirken makine perisan oluyor. aklima hep eski celeronlar geliyor. durum bu sekilde oldugu icin hali ile nokia uygulama destegini vermiyor veremiyor yani makine çökmesinden vs gibi satış potansiyelin düşürecek durumlardan korkuyor. en kısası ekran gecislerinde makine resmen bitiyor. bunlar gercekler. hatta ilk acılısta bile pin girerken aşırı bir kasılma... vs vs vs nokianın teknolojiyi yakalamasına daha cok var. hic gördünüz mü hic bir ayfon kullanıcısının keske o uygulama bendede olsa dedigini? yok cunki o sekilde cezbedici bir uygulama bizde yok. temalar haber kanalları kilitler en önemlisi de saat programları dahası yok

bybanned

Üye
daha demin nokyayı aradım bizle alakası yok başka şirketler yaparsa olur diyolar saçmalık. Telefonu yapıyosan oyunda yapmasını bilicen yeter artık bıktım valla..!

Metin MF

Metin MF

Üye
symbian bitti.

MaxipmaN

Üye
temple run gelse yeterdi be lanet olsun ya kıro gibi kullnaıyom telefonu

Üst Alt