arkadaşlar iyi güzel nokia günlük telefon cikartiyor ama arkadaşımızın söylediği uygulama desteği vermiyor. yani uygulama yazan firma\kişilere parayı akıtmıyor. mesela ayfon kullanıcıları için bastı parayı autodesk firmasına autocad yazılımı yazdırdı. viber i çıkarttı. skype nin görüntülüsünü yaptırdı. daha yetmedi kendi programlarını yazdı görüntülü konusma icin. bunlar ayrı bir durumu gosteriyor. nokia kullanıcılarına daha rahat konusma icin batarya ömrünü, çekim kuvvetini gps desteğini arttırdı. ama bilinmesi gereken su ki bunlarla olmuyor sadece illaki uygulama istiyor. ben N8, C5 ve E72 kullanıcısıyım 3 hattım var 3 nu topluyorum dandikten 3Sin uygulama özelliklerini bulamıyorum. bende en az sizin gibi madurum. örnek verecek olursak magaza dan (bakkal dükkanı daha çeşitli olur her uygulamadan aralara serpmişler 5 er 10 ar tane var) zaten indirdiğimiz tema (ise yarar bisi yok ) onu bile indirirken makine perisan oluyor. aklima hep eski celeronlar geliyor. durum bu sekilde oldugu icin hali ile nokia uygulama destegini vermiyor veremiyor yani makine çökmesinden vs gibi satış potansiyelin düşürecek durumlardan korkuyor. en kısası ekran gecislerinde makine resmen bitiyor. bunlar gercekler. hatta ilk acılısta bile pin girerken aşırı bir kasılma... vs vs vs nokianın teknolojiyi yakalamasına daha cok var. hic gördünüz mü hic bir ayfon kullanıcısının keske o uygulama bendede olsa dedigini? yok cunki o sekilde cezbedici bir uygulama bizde yok. temalar haber kanalları kilitler en önemlisi de saat programları dahası yok