Sizce serinin en iyi oyunu hangisi(call of duty)

Sponsorlu Bağlantılar

comando_legend

comando_legend

Üye
modern warfare serisi on numara

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
mw3 tabikide.. Sirf son bolumu butun oyuna bedel.. Agir zirh Juggernaut ve agir makinalilar ile resmen baskin yapiyorsun cok zevkli ya.. Oynayasim geldi :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
4 yada black ops 2

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
tamam cod:4 indiriyorum. %47 oldu

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Cod 4 hıkaye olarak on numara olmus, belkıde ılk mw oldugu ıcın o tat kalmıs olabılır bende :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye

ah bide türkçe seslendirme olma tadından yezmez.

Kalsın yav crysıs gıbı bır cevırme yapacaklarsa hıc olmasın kı zaten hıc yok :D bırde kufur meselesı var xboxda crysıs oynuyordum (aıle ortamında) onamaz olayım rezıl oldum yerın dıbıne battım :D

smh60

smh60

Üye
MW3 Kral ya

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Kalsın yav crysıs gıbı bır cevırme yapacaklarsa hıc olmasın kı zaten hıc yok :D bırde kufur meselesı var xboxda crysıs oynuyordum (aıle ortamında) onamaz olayım rezıl oldum yerın dıbıne battım :D

aynısı benim başıma geldi 3-4 defa. Odaya biri girdimi maximun gizlilik yapıp odadan çıkması bekliyorum :) ama genede tr seslendirme oldumu daha iyi oluyor.

- - - Eklendi - - -

Şuan cod4 indi oynama başladım bu bitince 5,6,7 diye devam edecem.

purt

Üye
3 Hariç bütün seriyi oynadım kısa zaman sonra baştan bidaha oynayacağım.

4 ve black ops 2 en beğendiklerim.

eminalp_64

eminalp_64

Üye
elbette ghost çıkmadı ama köpek özelliği varmışa az kaldı çık masına :d

Validate

Üye
Mw2

MaxiHan

MaxiHan

Üye

aynısı benim başıma geldi 3-4 defa. Odaya biri girdimi maximun gizlilik yapıp odadan çıkması bekliyorum :) ama genede tr seslendirme oldumu daha iyi oluyor.

- - - Eklendi - - -

Şuan cod4 indi oynama başladım bu bitince 5,6,7 diye devam edecem.

Yav baslar sorun degılde sonlarda cok agır kufur edıyor :D bu arada cod 4 nasıl dedıgım kadar var mı

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Yav baslar sorun degılde sonlarda cok agır kufur edıyor :D bu arada cod 4 nasıl dedıgım kadar var mı

daha çok oynamadım ilk eğitim görevlerini yaptım. Ben bu oyunu daha öncede oynamıstım 3-4 sene önce ama pc kastıığı için silmiştim. Oyunda silah kontrolunu sevdim.

SheFy

SheFy

Üye
black ops 1 diyorum. Seneryosu çok iyi. 2. Serisinin seneryosu fazla hoşuma gitmedi

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
black ops 2

Üst Alt