Sizce saçmalıyormuyum bi fikir verir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Sizce saçmalıyormuyum bi fikir verir misiniz?
Şimdi şöyle iphone 4 ten itibaren kasa yapısını çok beğeniyorum 4s sahip oldum fakat sonra elimden gitti şimdi diyorum iphone 4 ten itibaren seriyi tekrar toplasam nasıl olur? Sanırsam bu apple bana hastalık olmaya başladı. Yada kendimi ikna edip 4" ten itibaren olan kasalardan mı alsam napayım siz söyleyin.

FraT.

Üye
Amaç ?

FraT.

Üye
Bence kullanmayacağın telefonlar içi para vermen çok mantıklı gelmedi bana. Tabiki para senin pul senin,biz karışamayız buna. Ama bir bakıma milli servet düşmanlığı gibi geliyor bana, ihtiyacından fazlasını almak yerine onlara vereceğin parayla altına yatırım yapabilirsin. Sonuçta her ikisi de bir müddet dolapta bekleyecek :)

• Beğen
Tepkiler: kedi006, comando_legend ve emrecetinkaya
emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Tuhaf.

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Bence kullanmayacağın telefonlar içi para vermen çok mantıklı gelmedi bana. Tabiki para senin pul senin,biz karışamayız buna. Ama bir bakıma milli servet düşmanlığı gibi geliyor bana, ihtiyacından fazlasını almak yerine onlara vereceğin parayla altına yatırım yapabilirsin. Sonuçta her ikisi de bir müddet dolapta bekleyecek :)

Yok 6 ay falan kullanıcam sonra 4s alıcam sonra 6 ay tekrar bitince 5 öyle devam edicem ama dediğiniz doğru milli servete düşmanlık yapmış olucam ha vatan haini olmuşum ha milli serveti dış ülkelere vermişim aynı şey haklısınız bu isteğimden vazgeçmeliyim o zaman ihtiyacım olanı alıyorum çok sağol bilinçlendirdiğim için.

- - - Eklendi - - -

Gerçekten tuhaf apple a okadar bağlıyımki elimdeki herşeyi ona verebilirim :(

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Arkadaşın dediğinş yap, altına yönel ;)

• Beğen
Tepkiler: kedi006
blacktalon

blacktalon

Üye
eger laptop lazimsa macpro al daha mantikli illa para vereceksen , varsa ihtiyac fazlasi almak israf olur birisine hediye al hem sen mutlu ol hem aldigin kisi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Evet sacmaliyorsun :)

Üst Alt