Bilmiyorum bana mi yazdin ama gozlerini iyi ac oku... Ben s4 un hoparlor sesi one dan iyi filan demedim... Kulakliga gelen ses kalitesi manasinda soyledimm.. Ayrica daha s4 gelmeden hoparlorleride karsilastirma kabiliyetini kutluyorumm.... Bataryasinin cikmasi demek yari yolda kalmayacagin anlamina gelir demek... Bataryanin omru bitttiginde servissiz degistirebilecegin demek..Tasinabilir sarj cihazi ile nereye kadar.... Baskalarinin bilgisinee laf edecegine bir kendine bakk..
Öyle bir saygısızlık yapmam herkesin dilinde olan bir şeyi konusu açılmışken yazdım, alıntı yapabilirdim eğer size yazıcak olsaydım.
1. Kulaklığa gelen ses kalitesi konusunda yine One S4 ten kat kat iyi.
2. S4 ün One ın ülkemize gelmesine gerek yok karşılaştırma yapmak için forumlar, telefon test siteleri, youtube var.
3. Bataryanın çıkarılması herkesin zevkine göre olan birşey ama bunu ciddi bir eksik olarak gösterilmesine anlam veremiyorum sanki işlemcisine yada ekranına zarar veriomuş gibi "aaa bataryası çıkartılamıyormuymuş" diye anlamsızca tepki veren bihaber insanlarda var.
4. Herkesin fikrine saygım var ama mesajımın en sonunda da belirttiğim gibi körü körüne bir şeyi savunmak ona bağımlı olduğun anlamına gelir ve ben buna karşıyım.
Başkalarının bilgisine laf ediyorum çünkü bu telefonlar az para değil 2000 liradan bahsediyoruz ve bu parayı verecek insanın daha sonrasında pişman olmaması için birşeyler yazıyoruz. Yanlış olan bilgileri düzeltiyoruz. Yine söylüyorum girin yabancı kaynaklı telefon sitelerine(telefon ülkemizde yok), youtube a fln bir bakın görün dinleyin, hak verirsiniz vermezsiniz size kalmış...