Polymath
Üye
Birşey bilmiyorsan az araştırma yapta öyle yaz cevabını, s4 ün hoparlörü one dan daha iyiymiş güldürmeyin insanı yaaaşu anda alınabilecek tek tam teşekküllü telefon one görünüyor. Millet takmış yok bataryası çıkarılamıyormuş fln filan sanki çıkarılabilir olsa napıcaksın çok merak ediyorum. Yedek pile vereceğim parayı taşınabilir şarj cihazına veririm daha iyi. Tutturmuşlar bi damacana kasa s4 körü körüne gidiyorlar...
Bilmiyorum bana mi yazdin ama gozlerini iyi ac oku... Ben s4 un hoparlor sesi one dan iyi filan demedim... Kulakliga gelen ses kalitesi manasinda soyledimm.. Ayrica daha s4 gelmeden hoparlorleride karsilastirma kabiliyetini kutluyorumm.... Bataryasinin cikmasi demek yari yolda kalmayacagin anlamina gelir demek... Bataryanin omru bitttiginde servissiz degistirebilecegin demek..Tasinabilir sarj cihazi ile nereye kadar.... Baskalarinin bilgisinee laf edecegine bir kendine bakk..
Siz htcnn bataryası çıkmadıgından muzdarip haldesinizde ben one x plus kullanıcısı olarak 2100maH batarya ile wifi açık halde 49 saat kullandım htc one da 2300 maH var hafıza sorunu demişsinz bende 64 gb var Hayli hayli yetiyorda artıyor şuda göz önünde bulundurlmalı hafıza kartıda telefonu ayriyeten yoran bişe class 10 olacak ki onlarında fiyatı ortada ..
- - - Eklendi - - -
ek olarak htc nn çok artısı var beats audio camera tasarım ve sağlamlık ''sense'' yi söylemiyorum bile
Bence HTC One al. Müzik için telefonu kullanıyorsan pişman olmazsın. HTC One internet, kamerası da iyidir ve görüntü kalitesi mükemmel 468 ppi değeri var. 470 üstünü zaten insan gözü algılamıyor. O yüzden HTC One ideal bir telefon senin için.
Bu kadar HTC fani olman iyi birşey değil. Her konuda yere göğe sigdiramiyorsun one x plusta 2100 olabilir ama one çok daha güçlü bir telefon ve daha fazla özellik olacak 2300 yeter mi orasi aşikar bence.
gerçekler acıdır yeğen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?