Sizce Rap nedir? We tÜrkiyenin en iyi Mc si kimdir(undergraund)?

Sponsorlu Bağlantılar

lazyboy

lazyboy

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Rap nedir? We tÜrkiyenin en iyi Mc si kimdir(undergraund)?
bence rap resmen bi söz sanatıdır we her baba yiğidin harcı değildir şimdi millet ilgi cekmek için bana bak ben rapçiyim demek için rap takılıyo ama bence bu rap değildir bunu kim isterse pm atsın saaatlerce tartışalım we bence en iyi undergraund mc diince canka ve dr.fuchs:@

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
undergraund mc diince canka ve dr.fuchs

sen bunlara en iyimi diyosun türkiyede en iyi rapçiler sagopa ceza istanbul attack vs.:nono:

maxiburak

maxiburak

Üye
fatihsagohiphop™;1024991' Alıntı:

sen bunlara en iyimi diyosun türkiyede en iyi rapçiler sagopa ceza istanbul attack vs.:nono:

haklısın ama en ii mc tabiki Ceza buna kimse itiraz edemez adam dünyaca tanınan bi rapci oldu artık

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
sago&ceza

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
haklısın ama en ii mc tabiki Ceza buna kimse itiraz edemez adam dünyaca tanınan bi rapci oldu artık
en iyi mc sagopa biraz daha öğrenmeye çalış ve sagopada dünyaca tanınan bir isim;)

lazyboy

lazyboy

Üye
    Konu Sahibi
sagoya dicemm asla yoktur zaten ama ceza :S

pessiwist

Üye
bencede
iyice bi araştırın isterseniz türkiye de rap in üzerine sagopa kajmer ve ceza dan başka hiç kimse yoktur
çıkardıkları albümlere de bakabilirsiniz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Rap dinlemem, dinlersem de ayda yılda bir. Ama güzel müzik yapanlar var aralarında. Amatör de olsa müzisyen gözüyle bakarsam kötüler diyemem. :)

şaşkın.rap

şaşkın.rap

Üye
fatihsagohiphop™;1024991' Alıntı:

ne sagosu abi yha en ii rapçiler ceza ve kıllah dır diorum ama arada ist. attakta takılıom :oke:

--------------- Ekleme ---------------

yha bence rap müzik değil yaşam tarı ben rape bayılırım pcmde cezann ve killann bütün albumleri varaam ailem ve erkk arkadaşım şiiri tercih edio buda beni sinir edio ben bi rap bi allh birde ben diorm:D:D:D

gölgeler güller ve yaprakları yoluma dökünki sonbahar olsun tek nefeste cekerim tarihleri kötülükler benim adımla dursun :oke::oke:

:bann:
çok haklısın adam dünyaca tanınıo ama beni ayben ve kolera sinir edio kaşarlar :D:D:D:aman2::aman2:

Rap dinlemem, dinlersem de ayda yılda bir. Ama güzel müzik yapanlar var aralarında. Amatör de olsa müzisyen gözüyle bakarsam kötüler diyemem. :)
denize ne dökülüo yha bizimkiler dereye dokuluo:D:D:D:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Rap dediğiniz operadaki bölümlerden olan (arya gibi mesela) resitatif bölümünün günümüzde popülerleştirilmiş hali. Resitatifi (recitativo) biraz araştırırsanız rapın büyük büyük babası olduğunu görebilirsiniz...
Bana göre ise rap, insanların küfretme ihtiyaçlarını anlaşılmayan cümlelerin arasında çaktırmadan tatmin etme arzusunun müzikteki izdüşümü...

Yani sevenlere bir şey diyemeyeceğim bunlar benim şahsi düşüncelerim, zaten dinlemiyorum, duyduğum zaman da diken diken oluyor tüylerim... Ama çok kötü ya :(

Neyse o kadar hayranı var burada daha fazla rahatsız etmeyeyim insanları ben... :)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
rhytmic american poem

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Rahatsızlık Arttırıcı Poem...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
belkide :))

safakk

safakk

Üye
rap aslında güzel de işin içine argo biraz fazla girince insan bazen tiksiniyor mesela ben önceden harbi rap dinleyen biriydim işn içine dediğim gibi argo fazla grince soğudum nedense yani gereksiz küfürler ediyorlar o nedenle de dinlemenin bi zevki kalmıyor ösym g''mü ye şarkısını bile daha kibar buluyorum bazı rap şarkılardan :ehe

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Rap Sucks, Metal Rules...

dayln

Üye
SanSarr SaLvo...