Sizce 'Prince Of Persia' Serisinin En İyi Oyunu Hangisi?

Konu Sahibi
Sizce 'Prince Of Persia' Serisinin En İyi Oyunu Hangisi?
bence hepsi

Tepkiler: Er-Ay, mekanik, Reaper# ve 1 kişi daha

Lina_TR

Üye
Konu eminim taşınacaktır
Ben sadece 2 ve 3 ü bitirdim en sevdiğim 3 tü. 2 çok karışıktı. 4 in birazını oynadım 3 kadar sevmedim

Dawn

Emekli Yönetici
1 ve 2 yi oynadım 2side güzeldi yanlız ilkindeki dev beni 1 ay zorladı

bence prince of persia ttt. en iyisi diğerlerini oynamadım ama bunu çok beğeniyorum yeni başladım ortalardayım yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı

Prince Of Persia The Sand Of Time (1.) Hariç 2,3,4 oynadım ama ama en kolayı 4 tü en güzeli 3. süydü

aLieqe

Üye
ilk 3 ü oynadım 1.5 günde bitirdim diğerlerini sırayla oynadım hepsinin ilk iki partından sonra sıkıldım yani en güzeli 3 tü diğerleri hep sıktı 3 üde bi dha oynamak istemiyom ama müptalası oldum yaa ne yapcam cnm sıkılıyorr valla son oyunun süper olucak gibi fragmanı yayınlandı iple çekiyorum myıs 2010 u

warrior within ve t2t ikiside süper ama ww yi daha çok sevdim daha komplex dana güzel sonra sıraya sands of time geliyor en sonra ise son oyunu pop 4 var çünkü orjinal hikayeden bağımsız sadece adı prince of persia olan vasat bir oyun

lain mallar oyunu arıyyyyyyoooooooooooooooooooooommmmmmmmm

Reaper#

Üye
en iyisi 3(two thrones)

mekanik

Üye
tartışmasız ][ ][ ][

Ben The Two Thrones , Warrior Within Ve 4'üncüsünü Bitirdim Yani AçıkVası 2,3 Ve 4 Bitti Muhteşem Bir Oyun 5.'si Çıkıyor ..