Sizce 'Prince Of Persia' Serisinin En İyi Oyunu Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
Sizce 'Prince Of Persia' Serisinin En İyi Oyunu Hangisi?
bence hepsi

• Beğen
Tepkiler: Er-Ay, mekanik, Reaper# ve 1 kişi daha

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Konu eminim taşınacaktır :)
Ben sadece 2 ve 3 ü bitirdim en sevdiğim 3 tü. 2 çok karışıktı. 4 in birazını oynadım 3 kadar sevmedim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
1 ve 2 yi oynadım 2side güzeldi yanlız ilkindeki dev beni 1 ay zorladı :D:D

helmettolga

Üye
4 hariç hepsi

burak9400

burak9400

Üye
bence prince of persia ttt. en iyisi diğerlerini oynamadım ama bunu çok beğeniyorum yeni başladım ortalardayım yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı

DarknessMen

DarknessMen

Üye
Prince Of Persia The Sand Of Time (1.) Hariç 2,3,4 oynadım ama ama en kolayı 4 tü en güzeli 3. süydü

aLieqe

Üye
ilk 3 ü oynadım 1.5 günde bitirdim diğerlerini sırayla oynadım hepsinin ilk iki partından sonra sıkıldım yani en güzeli 3 tü diğerleri hep sıktı 3 üde bi dha oynamak istemiyom ama müptalası oldum yaa ne yapcam cnm sıkılıyorr valla son oyunun süper olucak gibi fragmanı yayınlandı iple çekiyorum myıs 2010 u

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
3.sü en güzeli

yagizbogac

yagizbogac

Üye
warrior within ve t2t ikiside süper ama ww yi daha çok sevdim daha komplex dana güzel sonra sıraya sands of time geliyor en sonra ise son oyunu pop 4 var çünkü orjinal hikayeden bağımsız sadece adı prince of persia olan vasat bir oyun :oke:

kedicik12321

kedicik12321

Üye
lain mallar oyunu arıyyyyyyoooooooooooooooooooooommmmmmmmm

Reaper#

Reaper#

Üye
en iyisi 3(two thrones)

mekanik

Üye
tartışmasız ][ ][ ][

● aLuvi ●

Üye
Ben The Two Thrones , Warrior Within Ve 4'üncüsünü Bitirdim Yani AçıkVası 2,3 Ve 4 Bitti Muhteşem Bir Oyun ;) 5.'si Çıkıyor ..

Üst Alt