sizce nokia 603 nasıl ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
sizce nokia 603 nasıl ??
arkadaşlar nokia 603 alalı 1 ay olmuyor.. önceleri kamerasının flaş ı olmadığı için hoşuma gitmemişti ve hd oyunları oynatmadığını sanıyordum ama hd oyunları ve video ların hepsini oynatıyor hatta n8 den daha iyi ve hızlı.. bu telefonla internetten istediğim filmi video yu süper kalitede izleyebiliyorum hemde çok hızlı doluyor..kamerasıda düşündüğüm kadar kötü değil harika bi kamerası war ekran çözünürlüğü ve parlaklığına diyecek yok...telefonu epey inceledim hemen hemen sorunsuz tek sorunu war oda telefonun ince olması yani dışardaysanız ortam gürültülüyse ve pantolonunuzun cebi biraz bolsa telefonun çaldığını bir kaç titremeden sonra anlıyorsunuz bn bazen hissetmiyorum bile tek sorunu bu şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...:)

pRime.

pRime.

Üye
iyi günlerde kullan dostum yorumsuz valla.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun. :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
başlıkla konu biraz çelişkili olmuş ama hayırlı olsun güle güle kullan

llovell

llovell

Üye
HAYIRLI OLSUNDA DA her konuda bi n8 E BULASMAYIN YA :)

william75

william75

Üye
Fiyatına göre fena bir telefon değil bence. Güle güle kullan.

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim sağolun :)

imamhatip

Üye
ben nokia 603 kullanıyorum ama internetten film izleyemiyorum flash player uyumlu değil diyor siz nasıl internetten film izliyorsunuz acaba?

SheFy

SheFy

Üye
H.olsun arkadaşım en kısa zamanda ben de alacağım :)

zekican09

zekican09

Üye
hayırlı olsun hocam bende kullanıyorum doğru bi karar bermişşin

MücahitTokgöz

ben nokia 603 kullanıyorum ama internetten film izleyemiyorum flash player uyumlu değil diyor siz nasıl internetten film izliyorsunuz acaba?

Opera miniden girme operada flash player yok sadece hareketli yazıları felan oynatabiliyor. Film felan izleyeceğinde telefonunun kendi taracısıyla gir.

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali
lolaman

lolaman

Üye
Bende 603 alacağım bu telefon hoşuma gitti bayağı kamerada flaş da olsaydı tadından yenmezdi ama tek eksiği flaş ama olsun 3.5 ekran ve hd kalitesi ile cepten film izlemek için en uygun telefonlardan biri...

kutsi1977

Üye
doğru karar verirsin 603 bana göre on numara tel..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt