Sizce neden n95 ???? Yada n96 ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
Sizce neden n95 ???? Yada n96 ????
SİTEDEKİ ARKADAŞAR VE ÇEVREMDEKİ İNSANLAR N95 CİLER VE N96 CILAR DİYE NERDEYSE İKİYE AYRILDI :) HERKES NEDEN BEĞENDİĞİ TELEFONUN BUKADAR ÇEKİCİ OLDUĞUNU YAZSIN :ehe:kop::bilmem::allalla:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bnce olay bu ndn n95 8gb de n82 deil? yada n85 deil olay sadece su n95 8gb nokianın bir zamanlar amiral gemisiydi ama n82 hiç bi zaman amiral gemisi olamadı suan ise n96 rovaçta çünkü 3-4 aya kdr o amiral gemisiydi şimdi ise n97 bir sonuca bağlamak gerekirse telefon almadan önce her insan havalı olmasına yani insanların gördüğünde wow die bakmasını istiyor!!!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet doğru herkes en iyi telefona sahip olmak istiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N96 derim...

merty24

merty24

Üye
neden mi n95 arkadaşım çünkü nokıa herhangi bir telefonu çıkartırken bir özelliğini iyi yapıyor (mesela kamera gibi)ama n95te hepsi olabilecek en iyi seviyede(çıktığı yıla göre):oke:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
n95 sorunlu bi telefon ama n95 8gbde n95 in bütün açıkları kapatılmış n96 da çok sorunlu tel!

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
arkadaşım düzenli olarak güncelle telefonunu n95 harika :)

antepli46

Üye
n96 tabiki n95 kasa bes para etmez n96 verigin paranin karsiligini fazlasiyla alirsin

Kyıtsızz

Üye
n95 gibi tel yoktur abi teldeki özellikler gerek o asil görunuş tam bi karızma abi :)))))))))))

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
N96 hikaye kardeşim işletim sisitemi sorunlu bende N95 8GB var bi kere takıldığını görmedim...

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Arkadaş nediosunuz siz yha
1.N96 nokianın veya n serisinin en karizma telefonu
2.Nokianın tek film telefonu çift dev hoparlörler dev ekran vs...
3.İşletim sistemi nokianın en kaliteli ve neredeyse en az sorun çıkartan telefonu
4.N96 AL KULLAN BEĞENMEZSEN PARASINI SANA BEN VERİCEM SÖZÜM SÖZ...
BU DÜNYADA N96 BAM BAŞKA O DEV EKRANINLA ÇOK YAŞA ÇİFT DEV HOPARLÖRLE BANGIRDIYOR RAKİPLERİ YANINDA CIZ KALIYOR

akaca38

akaca38

Üye
N96 kusursuz bir telefon.

5 megapiksel kamera 16 gb hafıza ve var mı bilmiyorum 24 gb istiyor bunun için ( sanırım hafıza kartı olcak ) ; 40 gb. ye kadar yükseltilebiliyor.

görüntü wifi internet hepsi süper.
menüsünde bazen aradığımı bulamasamda :) N96 yıllar sonrada olsa kolleksiyon olarak elinde tutacağın ve eskimeyecek bir özellikte telefon.

n95 in ilk versiyonu bir süre sonra külüstür bir hale geliyor :)) çok gördüm. ama 8gb olan metalimsi çerçeveli biraz sağlam gibi yapmışlar yanlız takoz gibi bir halde. fonksiyon olarak kızak olarakta n96 ile kıyas bile edilemez!

üstelik n95 in fiyatı çok pahalı!
N96 ya ucuz demiyorum ama sıfır yada ikinci el N65 i tercih edeceğine, sorunu olmayan ikinci el bir N96 al, daha da bişey isteme öp başına koy:))

ilk defa bir telefonu bu kadar çok sevdim,bilgisayar ve iletişim ve eğlence ve bir çok şey adına her işte usta ve hakkını veriyor.

tek olumsuz yanı; bu N95 te de geçerli,bu nu yabancı bir kanalın telefon tanıtım programında da izlemiştim; ŞARZi sömürmesi :)
ben çift batarya taşıyorum bu nedenden dolayı.

birde N96 VODAFONE SİSTEMİNDE kayıtlı telefonlar içerisinde yok, o nedenle vodofone live msn olmuyor; yerine başka tür mesela burada çok msn programı var onlardan uygun olanı kurun.

N96 HARBİDEN SÜPER BİR TELEFON!
birde yeni çıkmış n96 ve n97 özelliklerinde ( fark 12 megapiksel kamera ) olan bir telefon N900 BU TELEFONU İNCELEYİN DERİM;)

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Paran varsa al N900 ü ama eskişehirde tek bir yerde bulabilldim oras9da 3,500 tl dedi ....:D

akaca38

akaca38

Üye
3 milyar 500 mü???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt