Sizce neden android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu konunun sonunu hayırlı görmüyorum..gene ios ve android kapismasi olur bu konuda...:-)

FeC!

Üye
İnsanlar objekktif olursa tartısma cıkacagını sanmam. Sonucta egitimli insanlarız. Umarım...

Tepkiler: Şehriyar

Çünkü bana birini android Bu iğrenç espriden sonra tercihime geçiyorum Androidde daha özgürsündür,bu iosda özgür olmadığın anlamına gelmiyor tabi.İosun en büyük avantajı program/uygulamaları işletim sistemiyle çok uyumlu çalışması.Paran varsa ios al tabi ki

Mobilator

Emekli Yönetici

ben androidi oyun ve uygulama için almadım o uygulamaların androiddede bilmiyordum bile.ben androidi farklı deneyim yaşamak için aldım.iyikide almışım.ayrıca androidde rom yüklemeden önce orjinal haliyle yedek alırsan geri dönüş için gold card yapımına felan gerek kalmıyor.

- - - Eklendi - - -

dondurmak mı sana tek bişey dicem sen eline kaç kere iphone 4 alıp kullandın ?

ben aldım ve kullandım amcamın iphone 4'ünü.arka planda uygulamalar açık oluyor.ama multitasking olayı çok kötü iosta.en basiti symbian annada bile uygulamaları pencere olarak görüyorsun ama iosta ikon olarak görünüyor.bende eskiden galaxy s vardı.onu bile iphone 4s'le değişmem.çünkü ben telefonu kullanmak ve geliştirmek için alırım, hava atmak için değil.

Konu Sahibi
Sanırım ios sağlam duruyor gibi ileride android stabilizasyonu düzelir mi? Daha seri olabilir mi ne dersiniz

hotlock

Üye

zaten samsung la hava atmak istiosan cebinde plazma taşıycaksın geliştrmek için android kullanıosan kendini baya kasacakasın ve bi süre uğraşp işi kavrıycaksn şu anda androide uygulama yazamk dışında herşeyi biliyorum. ayrıca elimde 2 tane android cihaz var bi tanede iphn 4 kullanıyorm benm kadar deneyim sahibi diilsn burda bişy yazıyorsam bi bildğm varki yazıyorum senn gbi talking tom a bakıp işletim sistemlerini karşılaştrmıyorum

- - - Eklendi - - -

Sanırım ios sağlam duruyor gibi ileride android stabilizasyonu düzelir mi? Daha seri olabilir mi ne dersiniz

kesinlkle ios daha sağlam bunu hep diyorum ama bazı android den analadğını sanan kişiler bunu anlamıyorlar. Android geliştrilecek bu konuda eminm.. şu anda xda da bazı devoloperler stabilite sorununu çözmeye çalışıyorlar. bu sorun hallolursa tek çekrdekli cihazlada bile dehşet bi performans alablrsnz.

FeC!

Üye
Iphone almam. Ama Ipad alırım...

Tepkiler: Amaru Shady

hotlock

Üye
2 kere home tuşuna bastğnda çıkan uygulamalar arkada çalışan uygulamalardr. İphn 2g de ve 3g de o ozellk yok yani birden fazla uygulama çalşmaz birinden dierine geçiş yapamazsn.

klongs

Üye
o gerçek multitasking olmuyor işte donduruluyor arka planda rami az tüketsin diye

Bakın şimdi şöyle bir örnek veriyim o stabil ne demek onu söyleyeyim.Şimdi ben bugün galaxy s aldım diyelim ve bir de iphone 4 iyi hoş ikisi de 2 yıl sonraya bakalım galaxy artık oyunlar da yetersiz kalıcak çünkü android bilgisayar gibidir ilerledikçe oyunların sistem ihtiyacı artıyor haliyle yeni bir telefon almak lazım oyun için gene masraf. Iphone bakalım şu an bile 3 gs oyunları açıyor hala çıkan çoğunu 2 yıl sonra 4 bile gene kasmadan açacaktır çünkü işletim sistemi stabil donanım o kadar önemli kalmıyor.Umarım anlatabilmişimdir yani sen dersen ben hep oyun oynarım bir iki yılda bir telefon değişirim bütçem var al o zaman android , ya da ben bir kere alıCam 4 yıl oyun oynamak istiyorum değişmeden o zaman 4S al bak rahatına .

Tartışma mesajları denetime alındı.. Üst yönetim tarafından incelenecek.

Bu konu açıldığında görmüştüm o zaman anlamıştım riskli konu olduğunu.

Fakat gidişata baktığımda gayet seviyeli gidiyordu tartışma..

Demekki baştan kapatmak gerekiyormuş konuyu.

Tepkiler: hotlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...