SonyXperia
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla bende t10'la başladım onda android iğrençti. ama arkadaşımın iphone'unda gördüğüm talking tom, labyrinth gibi uygulamaları t10'da bile açınca tamam android tam benlik dedim. bugün ise elimde one x var. eskiden parayı bilgisayar almak için biriktiriyordum. şimdi 1000 lirasını ben kalanını babam vermek üzere one x aldık. pişman değilim. zaten laptopta yapıpta androidde yapamayacağın birşey kalmadı. ios dersen tema ve bedava oyun için bile telefonu garantiden çakarmak zorundasın en basiti. ne anladım bu işten?
o kadar kapalı sistem olduktan sonra istediği kadar stabil olsun benim için boş jailbreak yaptıktan sonra biraz özgür oluyorsun oda stabilliğin bir kısmını götürüyor ve itunes sapıtıyor ve herkestede bir iphonele hava atma havası var arkadaşın iphone 4s i var bildiğin iphone manyağı dedim niye kılıf almıyorsun düşer kırılır falan abi iphone bu kılıf alınca ısırılmış elma gözükmüyormuş dedim babanın parasıyla millete hava mı atmaya mı çalışıyorsun ve galaxy s2 benim her işimi görüyor ayrıca iki uygulamayı aynı anda açamadıktan sonra iphoneun stabilliğini ben napayim
- - - Eklendi - - -
bence stabilite falan tartışıyoruzda bunlar boş senin her türlü işini gördükten sonra her işletim sistemi güzeldir
nasıl yaniAndroid'i iOS'dan üstün görmüyorum.
Aslında Android benim için iOS ve MeeGo'dan sonra ikinci sırada.
bende s3 aldım biladere verdim çok hoş bir cihaz arada sırada kurcalıyorum boyu s2 kadar olsaydı hiç kimseye vermezdim ama arayüz ve performan on numaraAndroid linux tabanlı bir sistemdir yani açık bir işletim sistemidir Ayrıca googleden başka geliştiriciler var Cyanogenmod buna örnek verilebilir. Xperia için FreeXperia Project ekibi var. Bunlar androidin avantajları arasında. Son olarak ise Android kullandığına pişman olmazsınTelefonunda hayırlı olsun Neo V doğru bir seçim olmuş. Androidin stabil çalışmaması konusunda bir fikrim yok. Çünkü şahsen böyle bir sorun yaşamadım
2 uygulamayı ard arda açamamak mı ? o dediğin iphn 2g lerde kaldı. şu anda 20 uygulamada açsan telefon kaslımıyor.
arka planda dondurduktan sonra 100 tane açsa neye yarar yiyorsa symbiandaki gibi androiddeki meegodaki gibi açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?