Sizce ne yapmalıyım lütfen bakın ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Sizce ne yapmalıyım lütfen bakın ?
Arkadaşlar şimdi kararımı Note II de kıldım ancak HTC yeni cihazları görünce aklım kaymaya basladı acıkcası şimdi çok kararsızım . Note II alsam mı yoksa daha bekleyip HTC fln mı alsam yani Note II yeni cihazlara göre eski mi kalır yavaş mı olur kasar mı bunun hakkında bir fikir verinde . Ya 4 ay fln beklicem ya da Note II alıcam.....Şimdiden sağolun

Seglopsi

Seglopsi

Üye
note2 yi alacaksan bence hiç alma daha iyi. 5,5" ekran çok büyük bence bir telefon için.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
note2 yi alacaksan bence hiç alma daha iyi. 5,5" ekran çok büyük bence bir telefon için.

aslında lumia ya da note II alıcamda note II uygulama ve ekran açısından hoşuma gitti ben buyuk ekran seviyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
note2 al.gozun arkada olmasin harika cihaz;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Beklemekte fayda var ama Note 2'yi alırsan pişman olmazsın

aleranol

aleranol

Üye
Sen not2 al iyiki almışım diyeceksin. Su an bende hem beats hemde dolby var. 2 kat daha deli. Beatsin eq menüsü harika ayrica. Sonracima telde ne istersem yapiyom. Arada babamin lapyopa giriyom tw ile mausunu oynatiyom kızıyor bana. Not2nin pilide çok iyi hic korkmadan deli gibi oyun oynuyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dediğin şeyi bende kardeşim pc'de oynarken yapıyorum online oyun oynuyor fareyi hareket ettiriyorum çıldırıyor :eller:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tartışmasız tereddütsüz Note2'yi al derim :) asla pişman olmazsın iyi ki almışım dersin :) bakma benim E7 kullandığıma askere gideceğimden böyle yoksa çoktaaan alırdım Note2'yi :) Yarı yolda bırakmayacak bir cihaz :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence biraz daha bekle..Herşey donanım değildir.(En azından benim için ;)

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş ben sana 5 seneye kadar olacakları söyliyim android en fazla 5 sene daha böyle devam eder windows phone 8 eğer 2 yıl içerisinde uygulama sayısını android kadar yaparsa ki öyle gzüküyo bütün millet wp8 in ucuz ama android gibi kasıntı olmayan cihazlarına yönelecektir, yani anlayacağın bekle :oke: yada paran yetiyosa bi lumia al sonra alaStar demişti dersin :ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Parmaklar kalınsa bir de geniş ekran rahatlığı dersen tabiki ama alıştıktan sonra 3.5"li bir alete yanaşamazsın demedi deme:)

maxirabit

maxirabit

Üye
___kaptan___

___kaptan___

Üye

Yıllarca atariden mesaj yazmışım dediğim oluyordu oldu,hep oldu parmaklar zaten kalın yetmezmiş gibi klavyede bütün harfler var hepsi birbiriyle kardeş gibi :D

yapışık ikiz adeta mübarekler :d: :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Note 2 al bence note 5 yıl önü açık affetmez :) canavar gibi .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Siz Note2'yi alın ben askere gidip gelene kadar Note3-4 gelir bende onlardan alırım :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt