Sizce nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nasıl?
Arkadaşlar Tablet bilgisayar almayı düşünüyorum. Ama ipad alıpta da ona 1500 tl vermeyide düşünmüyorum mesela
Şu almayı düşündüğüm android 4 işletim sistemli​
1.5 ghz işlemci
1 gb ddr3 ram
E Android 4 oyun yükleyebilirmiyim.Sorun çıkartırmı

fnldstntn

Üye
Bütçen nedir ve çin malı tabletler yazılım ve kalite konusunda pek iyi değiller destek yok...Tavsiyem da bilinen markaların tabletlerini alman..Samsun Htc Motorola Asus vs...

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Samsung öneririm.

furkey

Üye
Samsung önermem. Garantisinden tut yazılım desteğine kadar baştan aşağı sıkıntılı bir firma. Cihazları güzel ona lafım yok ama cihazları güzel olan Çin malları da var. Tavsiyem samsung alma da ne alırsan al...

anonymous61

Üye
Bahsettiğin cihazın markası, ne olduğu belli değil. Bilinir tablet alman çok daha iyi olur.

Bütçen nedir ve çin malı tabletler yazılım ve kalite konusunda pek iyi değiller destek yok...Tavsiyem da bilinen markaların tabletlerini alman..Samsun Htc Motorola Asus vs...

Samsung önermem. Garantisinden tut yazılım desteğine kadar baştan aşağı sıkıntılı bir firma. Cihazları güzel ona lafım yok ama cihazları güzel olan Çin malları da var. Tavsiyem samsung alma da ne alırsan al...

Samsung konusunda asla sorun yaşamadım, servisine verdiğim ürünler 2-3 gün içerisinde onarılarak geri geldi. Cihazları da gayet kalitelidir öneririm.

rstsn

rstsn

Üye
bence tablette en iyi ipad şuan da ama o da pahalı bence asus transformer prime tablet iyidir bakmanı öneririm

lgkg300

lgkg300

Üye
asus derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...