Sizce nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nasıl?
Arkadaşlar Tablet bilgisayar almayı düşünüyorum. Ama ipad alıpta da ona 1500 tl vermeyide düşünmüyorum mesela
Şu almayı düşündüğüm android 4 işletim sistemli​
1.5 ghz işlemci
1 gb ddr3 ram
E Android 4 oyun yükleyebilirmiyim.Sorun çıkartırmı

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes ben 2 hafta once new ipad aldim alet muthis bi cihaz onu soylememe gerek yok zaten tek eksigi flash olmamasi denebilir ama onun icinde cesitli browserlar var belki bilgisayar kadar mukmmel degil ama gayet yeterli nese asil konuya gelelim
ayirabilecegin para ne kadar bilmiyorum ama illa android alacaksan markali duzgun bisey al markasiz aletlerde sorun cikarsa teknik destek alman biraz zor olabillir markadan kastimyani duyulmus teknik destek verebilecek bi marka olsun ve android 4.0 yukseltmesi alirsada muthis olur
simdi senin dedigin alete gelelimalet ozellik bakimindan gayet iyi sarj suresinda belki biraz sikinti olabilir mesela ipad devamli kullanmadim belki ama 2gunde bir sark ediyorum tam saat olarak bilmiyorum ama yaklasik 10 saat kadar dayaniyo hakkaten senin soylediginde 4-6 saat demis ama 6 saat giderse gayetiyi sayilir
ha dersenki ben sadece isimi gorsun yeter o zaman alinabilir ama dedigim gibi bi sikinti durumunda zorda kalabilirsin
ha bu arada bunuipadden yazdim flash oynatabilen bi tarayicidan ben ipad aldigima gayet menunun ne alirsan al simdiden hayirli olsun umarim aldigin cihaz isteklerini ve beklentilerini karsilar
ha son bisay daha new ipadin ekrani bile bualeti almak icin bi neden olabilir bence

romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
by ciğazdada pips ekran varda Sorun şu oyun yüklemek için illaki google playden ücretsiz uygulamalarımı oynamam gerekir maxicep forumda android oyunların olduğu yer var sanırım onlar telefon için ben bu tablete nerden oyun bulucam?

cihan628

cihan628

Üye
Arkadaşlar Tablet bilgisayar almayı düşünüyorum. Ama ipad alıpta da ona 1500 tl vermeyide düşünmüyorum mesela
Şu almayı düşündüğüm android 4 işletim sistemli​
1.5 ghz işlemci
1 gb ddr3 ram
E Android 4 oyun yükleyebilirmiyim.Sorun çıkartırmı
bana kalırsan ucuza kaçıosun adam gibi ipad al bende yeni the new ipad aldım çok memnunum ve bu benim ilk apple deneyimim

klongs

klongs

Üye
new ipad alamıyorsan ipad 2 al bu cihazdan kat kat daha iyidir

cihan628

cihan628

Üye
kardes ben 2 hafta once new ipad aldim alet muthis bi cihaz onu soylememe gerek yok zaten tek eksigi flash olmamasi denebilir ama onun icinde cesitli browserlar var belki bilgisayar kadar mukmmel degil ama gayet yeterli nese asil konuya gelelim
ayirabilecegin para ne kadar bilmiyorum ama illa android alacaksan markali duzgun bisey al markasiz aletlerde sorun cikarsa teknik destek alman biraz zor olabillir markadan kastimyani duyulmus teknik destek verebilecek bi marka olsun ve android 4.0 yukseltmesi alirsada muthis olur
simdi senin dedigin alete gelelimalet ozellik bakimindan gayet iyi sarj suresinda belki biraz sikinti olabilir mesela ipad devamli kullanmadim belki ama 2gunde bir sark ediyorum tam saat olarak bilmiyorum ama yaklasik 10 saat kadar dayaniyo hakkaten senin soylediginde 4-6 saat demis ama 6 saat giderse gayetiyi sayilir
ha dersenki ben sadece isimi gorsun yeter o zaman alinabilir ama dedigim gibi bi sikinti durumunda zorda kalabilirsin
ha bu arada bunuipadden yazdim flash oynatabilen bi tarayicidan ben ipad aldigima gayet menunun ne alirsan al simdiden hayirli olsun umarim aldigin cihaz isteklerini ve beklentilerini karsilar
ha son bisay daha new ipadin ekrani bile bualeti almak icin bi neden olabilir bence
bende ipad den yzıyorum belli aslinda arada sırada ı yi i yazioz :D

enaa_881

enaa_881

Üye
Kardes evet ı yı i yazıyoz da ben uğraşmayayım diye i yazıyorum aslında nese
klongs arkadasında dediği gibi iPad 2 bile alsan o aletten iyidir yada en azından daha oncede dediğim gibi markalı bı alet al
kardes Google playden badava uygulamaları da yukleyebilirsin forumlardan paralı uygulamaları indirip de yukleyebilirsin ama senin gösterdiğin tabletle uyum sorunu çıkabilir bazı uygulamalarda bu yüzden her uygulama yada oyunu yukleyemeyebilirsin
Evet senin gösterdiğin alettede ips ekran var ama çözünürlük farkı new iPad ile 4kat fark var ama iPad 2 ile aynı ona biseydiyemem ama iPadin şarj süresi ile karşılaştırırsan ipad onu ikiye katlayabilir

romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
Yaw arkadaşlar soğolunda okadar para vermem ben.1500 tl ben size bu alet nasıldir diyorum siz bana ipad 2 yi new ipadi övüyosunuz.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ben sana sadece ipad önermedim daha tanınmış bi markaya bak dedim
söyledim bi daha söylüyorum alet fiyatına göre normal ama bi sorun çıkarsa sıkıntı çekersin diyorsanki o riski alıyorum al güle güle kullan

15097

15097

Üye
madem ipad almayacaksın konu neden burada?

15097

15097

Üye
  • Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...