sizce nasıl?(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
:) hayırlı olsun... bende de var öle bişi:)
bence pahalı olması değil de emek verilmesi daha değerli... raif bana video çekmişti... çalıp söylüyor :)o çok değerliydi

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:tşk: aslında el emegi kadarı güzel bir hediye yoktur .parayı veripte hiç emek vermeden almak o hediyenin begenilme ömrünü kısaltır diye düşünüyorum

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bencede hem o parayı zor kazanıyoruz zaten...
ben raife kazak ördüm bayılıyor ona ipi 15 lira falan tuttu... birde 50 liraya hazır almıştım yüzüne bile bakmıyor

buketcik

buketcik

Üye
bencede güzel.fakat sıradışı değil.heryerde bulabileceğiniz ve herkeste olabilecek bir takı.( kendi adıma)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aradaki fark dag kadar mesele bende nazar boncuklu bir kolye ile parası baya olan bir kolye aldım nazar boncuklusunu daha çok kullanıyor

buketcik

buketcik

Üye
hayırlı olsun.:oke:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
bencede güzel.fakat sıradışı değil.heryerde bulabileceğiniz ve herkeste olabilecek bir takı.( kendi adıma)

özel yaptırmaya gücün yetiyorsa helal olsun derim yoksa hiç kimse de aynısı olmayacak birşeyi bulmak imkanlarla alakalı birşeydir

CoDeYs

CoDeYs

Üye
özel yaptırmaya gücün yetiyorsa helal olsun derim yoksa hiç kimse de aynısı olmayacak birşeyi bulmak imkanlarla alakalı birşeydir
illaki farklı olması zaten gerekmiyor bikere karşi taraf bunu düşündügünü unutmadıgını gördügü zaman hediyeden dahada mutlu olur bence ama zevkin güzel

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
zevkimi sınadım sizlerin önünde:) önemli olan hatırlamak ama tabi hatırlamasam benim için iyi olmaz o ayrı bi olay:ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
otel kartı mı?:ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
o kadar fakir değiliz:ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
iyide en fazla terk eder nereden kovacak:ehe evli falan mı sandın beni:D:D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:bilmem: ama evlenince öyle olursa ben şimdiden tanıtım lara başlıyımda .:ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
evlenene kadar ohooo neyse konu dağılmasın daha fazla:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt