Sizce Maxicep'e Hangi Yenilikler Gelmeli

Konu Sahibi
kendi konum diye söylemiyorum ama sabitlenmesi lazım

Tepkiler: mürteza16

Ozan

Admin
sitenin ana sayfasıyla forum bölümü arası kullanıcı bağlantısı yok normal yorum yaparken ad soyad felan gırıyosn ayrıca cevaptan haberdar olamıyosn
Yakın zamanda yenilecek yepyeni ana sayfayla üye entegrasyonu gerçekleştirdik, yorumları forum tarzında direkt giriş yaptıysanız yazabileceksiniz.

Tepkiler: okankayci ve beytullah6767
Yakın zamanda yenilecek yepyeni ana sayfayla üye entegrasyonu gerçekleştirdik, yorumları forum tarzında direkt giriş yaptıysanız yazabileceksiniz.
ayrıca biraz daha sade bi tasarım secılırse ana sayfa için çok daha hoş olur bence mobilden gırınce kasma oluyor bıraz anasayfada tabıkı symbian kullanmamında bunda olumsuz etkısı var

mesela şu ödül puanlarından kimsede yok neredeyse. O özellik devre dışı mı acaba?

Son düzenleme:
cep telefonu araştırma timi gelsin

Bence site harikulade çalışıyor ben eksik yanını göremedim yalnız üst seviye cihazlarda mobil siteyi sevdiğim için kullanıyorum fakat smileylar mobil sitede yok acaba üst seviye cihaz mobil sürüm falan gelse olmaz mı?

mesela bir üye rutbe atladiginda ekranda havaifişekler
patlasa öyle bir gorsel solen olsa iyi olurduoperada resim veya video yüklenebilse

eski kullanıcı adı mobil görünümde kaldırılsın please birde tek işlem için üye olanlara bi ayar çekilmesi lazım foruma 2 buçuk milyon kayıt var 6 milyon mesaj kişi başı 3 mesaja düşmüş

Belki daha sonradan aktif bir üye olacak.
Bu şekilde kalması daha hayırlı.