Sizce Maxicep Ten Daha Iyi Bir Telefon Bilgi Sitesi Varmı Dır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nazy

Üye

Açmış Olduğunuz Konuların Yönetici Onayını alması gerek
Açtığımız Konuların Daha Önce Açılmış Olabilme İhtimalleri var

daha fazlasını buldugun paylaşımın tek adresi maxicep

Ozan

Admin
Herkes sizin kadar ilgili ve duyarlı olsa, zaten onay sistemini açmayız bile ancak program bölümlerine yardım istekleri, program istekleri baslıkları açılınca çok düzensiz bir arşiv oluyor o yüzden simdilik en azından şart.

Gecikmeler yılbası nedeniyle yaşandı, normal sartlarda max 1-2 gün.

mservank

Üye
bu siteyi tabiki çok seviyorum kalitesi ortada ben oyun felan indirmiyorum artık ilgi alanım dışına çıktı burada muhabbet fazlassuyla var sıcaklık var yani e bazen sıkcı olabiliyor tabi bu çok normal diğer forumlara giriyorum ama buradaki kalite ve muhabbet tabiki orada olamaz onun için maxicep

boş yere o kadar tel forumuna üye oldum.
burnumun ucundaymış asıl tel sitesi.emeği gecenlere coooookkkkk tesekkurlerr

Ozan

Admin
Hosgeldiniz.

recepali

Üye
bu soruda hata var bir kere ben çok aradım cep paylaşım sitei hiç birinden memnun kalmadım ama maxicep herşeyi ile süper yaw sorunda hata var kardeşim

FerreT

Üye
Bu konuya cevap vermek istemiyorum..Ama elbette Türkiyede en iyi cep telefonu forumu maxicep.com

Arazlam

Üye
çok kapsamlı bir forum sitesi yabancıları bilmem ama Türkiye eki en iyi forum sitelerinden biri ve cep tlefonu için en iyisi oyun ve pogram olarak en gelişmiş ve en güncel forum sitesi telefon yazılımlarına üstüne yok hediye kontör olayı çok güzel ancak telefon bilgi sitesi biraz farklı birşey evet en çok bilgi barındıran en iyi forum sitesi olabilir ama telefonlar hakkında bilgi yani mobil yaşam teknolojisi sitesi olarak düşündüğümüzde dünyada mobile-review.com un üstüne yoktur ha bu siteyle onun amaçları çok farklı ama telefon bilgi sitesi bu site için yanlış br tanım bu site daha çok telefon yazılım sitesidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...