Sizce lumia 920 mi iphone5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
ya arkadaşlar iphone5 artık düşünmüyorum.yalnız lumia 920 avea da ne zaman satılmaya başlar.eğer 2 hafta içinde başlamazsa htc 8 x alabilirim ama ondan emin değilim.acaba memnun kalırmıyım

Turkcellde sim kilitsiz lumia satılıyor zaten. Forumunyarısı aldı. :ehe

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
turkcell de varda benim operatör avea yani fatura üzerinden alıcam.artık sabredemiyorum avea yı arasam bilgi verirlermi acaba.birde htc 8x de hafıza kartı takılıyormu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
turkcell de varda benim operatör avea yani fatura üzerinden alıcam.artık sabredemiyorum avea yı arasam bilgi verirlermi acaba.birde htc 8x de hafıza kartı takılıyormu

Hayır micro SD desteği yok 16 Gb hafıza var ama Lumia'da 32 Gb.

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
neyse arkadaşlar en fazla 2 hafta bekleyip ondan sonra aveada satışı başlarsa lumia yoksa htc alıcam.

warriorname

warriorname

Üye
Her türlü <3 Lumia 920 <3

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
lumia 920 taşa mı özenmiş ne yumrugu geçirdiydim elim ağrıdı elim kızardı :D

• Beğen
Tepkiler: ayran3883 ve bayram yazıcı
somurtukk

somurtukk

Üye
ıkısıde guzel aslında :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Arkadaşlar Iphoneye laf söylemiyoruz ama aldığını paraya hakeden bir cihaz değil o fiyata lumiayı parçalaması lazım ken Tam tersine Lumia onu eziyor Fiyat / Performans için Lumia 920 :D

Kerim.336

Üye
Arkadaşlar Iphoneye laf söylemiyoruz ama aldığını paraya hakeden bir cihaz değil o fiyata lumiayı parçalaması lazım ken Tam tersine Lumia onu eziyor Fiyat / Performans için Lumia 920 :D

IPhone a para verilmez ya.katiliyorum

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
920 çok güzel
iphone 5e 3milyar değmez

- - - Eklendi - - -

market=iphone
hız=eşit :hmmm bence
kamera=lumia 920
ekran kalitesi=lumia 920
internet deneyimi=lumia 920
fiyat=tabikide lumia 920
bence hızdada lumia üstün

pire0908

pire0908

Üye
arkadaşlar ben hala 5800 kullanıyorum sıradaki telefonumda nokıa lumıa 920 olacak kırmızısı alacammmmmmm:eller:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
iPhone 5'in , Lumia 920 ile Arasındaki fiyat farkı kadar bir özellik artısı yok her türlü Lumia 920.

doctorrr

doctorrr

Üye
biz fukiyle (pondusss ) iphone 5 alıcaz siz o tuğlaları taşıyın cebinizde : ?

phasan

phasan

Üye
Ben iphone kullanirim

Üst Alt