Sizce lumia 920 mi iphone5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
Bilmeyenlerde öğrenmiş olduğuna göre sorun çözülmüştür :zuhaha:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Lumia alır :) iPhone , 5 senedir aynı yolu izliyor etrafına bakmıyor bizim seneler öncesi cihazlarımızda kullandığımız özellikleri kendileri icat etmiş gibi lanse ediyor ve hiçbir yenilik sunmuyor . Hele de Yöneticileri erkek erkeğe tango yapıyor :p

Türe

Türe

Üye
Ah şu cocuklar yok mu seviniyorlar herseye cok mesud oluyorum malum daha kucukler :tebessüm:

kmesne

kmesne

Üye
Lumia 920 nin yapabildiği ama ıphone un yapamadığı bir şey söylermisiniz

Bu arada uygulama market diyince bütün nokia fan boylar bir tek o nu söylersiniz zaten diyor fakat uygulamasız akıllı telefon normal telefondan farklı değildir

Birde Ios taki donanımları lumia 920 de kullan bakalım o telefon ne kadar zorlanıyor işletim sistemi hayat kurtarıyor ios ta

cukuleaks

Üye
Ah şu cocuklar yok mu seviniyorlar herseye cok mesud oluyorum malum daha kucukler :tebessüm:
Seninde yaşın 16 türe :D Çocuk sayılırsın :P Bende öyle sayılırım aslında :zzz: Ama diğilim işte. Diğilim diyincede herkes "ergen atar yapıyor" diyor ama nafile. :D

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada tabikide lumia 920

abandonware

abandonware

Üye
Lumia alır :) iPhone , 5 senedir aynı yolu izliyor etrafına bakmıyor bizim seneler öncesi cihazlarımızda kullandığımız özellikleri kendileri icat etmiş gibi lanse ediyor ve hiçbir yenilik sunmuyor . Hele de Yöneticileri erkek erkeğe tango yapıyor :p

Hayırlısı be gülüm :coold::thumbup::bud::halay2::ehe

abdulsamettopra

Üye
lumia daha uygun kardesim :)
kamera dersen en karanlik ortamda bile gunduz gibi foto cekiyo.galaxy 3 un karanlikta cektigi foto sonuk kaliyo du.ve i phone ye gelirsek tasarimi artik eskidi.ama lumia gordugum en guzel tasarimli telefon. lumia al

abandonware

abandonware

Üye
lumia daha uygun kardesim :)
kamera dersen en karanlik ortamda bile gunduz gibi foto cekiyo.galaxy 3 un karanlikta cektigi foto sonuk kaliyo du.ve i phone ye gelirsek tasarimi artik eskidi.ama lumia gordugum en guzel tasarimli telefon. lumia al

dur daha ikiside çıkmadı :ehe

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
Aşk bazıları için 5 harflidir: NOKIA

saruman_me

saruman_me

Üye
lumia 920

ANIL

ANIL

Admin
Konu ile alakasız mesajlar silindi. Sadece konu hakkındaki fikirlerinizi belirtin. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Lumia 920 nin yapabildiği ama ıphone un yapamadığı bir şey söylermisiniz

Bu arada uygulama market diyince bütün nokia fan boylar bir tek o nu söylersiniz zaten diyor fakat uygulamasız akıllı telefon normal telefondan farklı değildir

Birde Ios taki donanımları lumia 920 de kullan bakalım o telefon ne kadar zorlanıyor işletim sistemi hayat kurtarıyor ios ta

Rc li bir helikopter kullanmassın zaten lumiada ama İ phonede kullanıyor :)

Türe

Türe

Üye
Bircok gereksiz hala duruyor bu arada duyrulur pro :)

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada iphone5 çift çekirdekmi 4çekirdekmi

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 5 tabiiki :) Nokia Lumia 920'nin donanımı güzel ama marketi eksik :) daha uzun yolu var Nokia'nın :)

Üst Alt