Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce ipod 5 nasil
Sponsorlu Bağlantılar
alier411
Üye
Konu Sahibi
sizce ipod 5 nasil
Ipod 5 alinir mi sizce parasini hakediyor mu bide islemcisi ve grafik islemcisi hakkinda pek bilgi bulamadim hangi gpu yu kullaniyor acaba simdiden tesekkurler
Batuhan Apatay
Üye
Alınır. iPhone 5 e çok yakın diye biliyorum.
Symbianize
Üye
iPod5 donanımıyla iPhone4S aynıdır sadece ekran farkı var
Baskentliia
Üye
alınır
alier411
Üye
Konu Sahibi
Grafik islemcisi hakkinda bi bilgisi olan yok mu bana cpu dusuk geldi gpu nasil acaba
iOSait
Üye
bende var 32gb ı gayet güzel ekran biraz kötü sadece çizilmemesi için bir sebep yok
Ekranin canliligi falan nasil kardes iphone 5 in ekraniyka falan kiyaslama firsati falan buldun mu pek fark var mi bide performasi nasil real racing 3 de falan kasma var mi
Ekranin canliligi falan nasil kardes iphone 5 in ekraniyka falan kiyaslama firsati falan buldun mu pek fark var mi bide performasi nasil real racing 3 de falan kasma var mi
evet ip5 ekrani ile ayni real racing 2 yi oynamistim yag gibi idi real racing 3 de kasmiyordur heralde zaten ios ta pek kasma sorunu olmuyor ama cok asiri oyun istiyorsan ipad4e bak
fnldstntn
Üye
Yukledigin her oyunu sorunsuz oynamana yetecekkadar iyi bir donanimi var ama ben olsam ipad mini alirdim...