sizce ipod 5 nasil

Sponsorlu Bağlantılar

alier411

Üye
    Konu Sahibi
sizce ipod 5 nasil
Ipod 5 alinir mi sizce parasini hakediyor mu bide islemcisi ve grafik islemcisi hakkinda pek bilgi bulamadim hangi gpu yu kullaniyor acaba simdiden tesekkurler

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Alınır. iPhone 5 e çok yakın diye biliyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
iPod5 donanımıyla iPhone4S aynıdır sadece ekran farkı var

Baskentliia

Baskentliia

Üye
alınır

alier411

Üye
    Konu Sahibi
Grafik islemcisi hakkinda bi bilgisi olan yok mu bana cpu dusuk geldi gpu nasil acaba

iOSait

iOSait

Üye
bende var 32gb ı gayet güzel ekran biraz kötü sadece çizilmemesi için bir sebep yok

alier411

Üye
    Konu Sahibi
bende var 32gb ı gayet güzel ekran biraz kötü sadece çizilmemesi için bir sebep yok

Ekranin canliligi falan nasil kardes iphone 5 in ekraniyka falan kiyaslama firsati falan buldun mu pek fark var mi bide performasi nasil real racing 3 de falan kasma var mi

iOSait

iOSait

Üye
Ekranin canliligi falan nasil kardes iphone 5 in ekraniyka falan kiyaslama firsati falan buldun mu pek fark var mi bide performasi nasil real racing 3 de falan kasma var mi

evet ip5 ekrani ile ayni real racing 2 yi oynamistim yag gibi idi real racing 3 de kasmiyordur heralde zaten ios ta pek kasma sorunu olmuyor ama cok asiri oyun istiyorsan ipad4e bak

fnldstntn

Üye
Yukledigin her oyunu sorunsuz oynamana yetecekkadar iyi bir donanimi var ama ben olsam ipad mini alirdim...

Üst Alt