Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce iphonelara verilen parayla güzel bi telefon ve başka şeyler alınmazmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gmkanca
Üye
Konu Sahibi
sizce bu doğrumu yorumlarını zı konu için tşk lerinizi bekliyorum şimdiden sağolun
kol@j
Üye
iphone parasıyla senin telefonundan iki tane alınabilir...
bu sorunun cevabını zaten biliyorsun...
bizden tasdik istiyorsun...
iphone tamamen kendine has bir telefone...uygulamaları bilgisayar bağlantıları... hatta itunes...tamamen kendine özgü...
bu müşteriye özel olduğunu hissettirecek bir lüks sunuyor... ferrari gibi yani...
servisinden başka yerde bakımı çok zor...
ihtiyaç çerçevesinde düşünüldüğü takdirde seçenekler içinde iphonesu da seçenler olabiliyor...
kosezade
Üye
n8 n97 samsungs8300 800 alabilrisin iphone çok lükse girior
Kingmortall
Üye
iphoneye o kadar para verilmez iphone 4 gelicekmiş ama türkiyede 2 milyardan aşşagı olacagını sanmıyorum bi telefona o kadar para verecegime sony ericsson vivaz samsung wawe veya jet olmadı en kötü ihtimal n8 alırım be
JayJayyy
Üye
nokia n8
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Samsung Wave alın 900tl her türlü Iphone 4ü bile ezip geçer. Iphone4 2.500 tl olduğunu düşünürsek o paraya asla ama aslaa değmeyeceği de bir gerçek ve o kadar pahalı olmasına rağmen kamerası bile 5mp bi tarafımla gülüyorum alanlara.
AsCoRbAt
Üye
ı phone 4g e 1700 tl verdik eminim başka bişey alınabilirdi
marco.romeo
Üye
Iphone'u hiç bir telefonla karşılaştırma dostum...Ben 5800 da kullandım,kullanırken strese sokar insanı ,dokunmatiği iyi çalışmaz ama iphone'a geçtim; 5800 kadar özellik yok ama kalite,kullanım olarak 5800 'a bin basar...
Esendağlı
Üye
iphone4 e okadar para vereceğime alırım birtane N8 geri kalan paraylada PC mi yenilerim.
hancock0638
Üye
mesela ben öğrenciyim iphone a param yetmedi 5800 almak zorunda kaldım maalesef. maalesef diyorum çünkü iphone u bir kere görsen uygulamalarını oyunlarını birdaha bırakamazsın zengin olsam kesinlikle alırım o parayı sonuna kadar hakediyor 5800 yanında çocuk oyuncağı kalıyor bence 5800 iphone killer olamaz çünkü hala eskiyen sybian teknolojisini kullanıyor 5800 ı ve iphone denersen ne demek istediğimi anlarsın