Telefon Tavsiyesi Sizce iphone 5s parasını hak ediyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Sizce iphone 5s parasını hak ediyor mu
Merhaba arkadaslar öncelikle belirtmeliyim ki daha önce hiç apple cihaz kullanmadım malum apple pahalı bir marka hele ki taksitlerin bittiği dönemde çıkarıp 2150 tl koymak kolay değil tamam daha ucuzada var ama bu telefon bu parayı hak ediyor mu ve bataryanın değiştirilememesi daha sonra bana sorun yaratır mı yanı kısaca iphone 5s in eksilerini ve artılarını yazarsanız sevinirim bir de 5s le z2 nin tasarımını beğeniyorum g3 ün tasarımına bir türlü ısınamadım htc m8 güzel ama 2500 tl beni aşar

yusuf1998x

Üye
iki telefonda sistemlerine göre en iyilerden. ekran boyutuna göre tercih yap. birde z2 de 20 mp kamera var bunuda göz önünde bulundur. bence Z2 veya G3

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Iphone ne zaman parasını haketmiş ki bu sefer etsin ? 5s iyi telefon ama o telefona o fiyat çok fazla. Z1 Compact'ın 1400-1800 tl aralığında olduğunda düşünürsek; 5s neyine güvenip o fiyattan piyasaya çıkabiliyor aklım almış değil herşeyi geçtim Z2 var yani o fiyat aralığında G3 de on numara cihaz. HTC'den zaten uzak dur iyi hoş ama o da kendini Apple ile bir tuttuğundan mıdır nedir fiyat politikası saçmalığın daniskası. 5s'e dönersek seni kısıtlayabilir söyleyeyim. Android L de hazır gelecekken şuanda çoğu kişiye göre kral telefon olan Xperia Z2'yi al gitsin. Sony hızla popülerleşiyor eskiden bu kadar beğenmezdi kimse ben de dahil ama Ericsson kamburunun hisselerini satın aldığından bu yana kendini baya göstermeye başladı. Z2 al en az 3 sene götürür seni.

0MG90

0MG90

Üye
Burada hayır, yabancı ülkelerde kesinlikle evet. Kim 600 dolara iPhone 5s alabilirken daha fazla para verip Android telefon alır ki? Ama eğer Z2 de düşünüyorsan onu al derim. iPhone 5s in herhangi bir sorunu yok, pili düzgün kullanana bitmez.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Burada hak etmiyor. Z2 veya g3 öneririm. Ama ben g3 alırım.

Üst Alt