Sizce Hangisini Uygulamalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deejayss

deejayss

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisini Uygulamalıyım?
telefonuma en son anchor cfw v.20 yüklemiştim çoktandır kullanıyordum çok az sorunum vardı ama bugün yaşadığım telefon hafızası sıkıntısından dolayı değiştirme kararı aldım ve arkadaşların yapmış olduğu modifikasyonları inceleyerek 2 adet kafamda belirledim fakat sizlerin değerli yorumlarına tavsiyelerine de ihtiyaç duydum acaba aşağıda vermiş olduğum 2 modifikasyondan hangisini telefonuma uygulamalıyım?

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...2-01-09-2012de-pack-guncellenecek-604563.html

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-dev-belle-calismasi-01-08-2012-a-541173.html

şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Süleyman

Süleyman

Üye
bu kararı sen vereceksin. 2 sinide yükle hangisi hoşuna giderse onu kullan. Ama bana sorarsan symbian belleyi yükle :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
Tck şuanda beta yani gelişim sürecinde finali bekle şimdi hemen kuracağım dersen symbian belle

- - - Eklendi - - -

Ben şu anda beta 2 yi kullanıyorum ve şimdiye kadar 100 flaş atmışımdır No Problem beğendiğine flaşı çak

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
anchor v2.2.1 çıktı ;)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Symbian belle :oke:

deejayss

deejayss

Üye
    Konu Sahibi

Ben şu anda beta 2 yi kullanıyorum ve şimdiye kadar 100 flaş atmışımdır No Problem beğendiğine flaşı çak

pek fazla flaş atma taraftarı değilim anchor v.20 çıkış tarihine bakacak olursak bayaa uzun kullanıyorum :) tck da finalini görmek isterim ama onu bekleyene kadar belleyi atayım diyorum :)

anchor v2.2.1 çıktı ;)
onu da inceledim kardeşim ama bu ikisi daha baskın çıktı :)

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...