Telefon Tavsiyesi Sizce hangisini alayım ?

Sponsorlu Bağlantılar

yason98

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisini alayım ?
Arkadaşlar yarın ayın 15'i olmak üzere babam maaş alicak ve maaşla birlikte bana yeni bir telefon alacak... Lafı uzatmadan fiyat aralığına uygun 2 telefon buldum (fiyat aralığı: 300-370 tl) telefonlar nokia c5-03 ve samsung galaxy pocket... Siz olsaydınız hangi telefonu alırdınız ? Lütfen gerekçesinide belirtiniz

fk555897

fk555897

Üye
Galaxy Pocket ile Android'den zevk alınmaz. Hiç değilse 2. el S Plus falan almanı öneririm.

hikmet366

hikmet366

Üye

samsung galaxy ace II babanın verceği paranın üstüne para eklemeni biraz beklemeni ve bu almanı öneririm

yason98

Üye
    Konu Sahibi

samsung galaxy ace II babanın verceği paranın üstüne para eklemeni biraz beklemeni ve bu almanı öneririm

yorumun için teşekkürler fakat ben şu 2 telefonu karşılaştırmamızı istedim ace düşünmüyorum

Invoke

Invoke

Üye
yorumun için teşekkürler fakat ben şu 2 telefonu karşılaştırmamızı istedim ace düşünmüyorum

İlla bu ikisiyse c5in çözünürlüğü biraz daha yüksek ama rezistif yani darbeyle çalışan ekranı var. Kamerası daha kaliteli c5in. İkisiyle de doğru düzgün oyun oynayamazsın. c5 daha mantıklı bence. Ama en mantıklısı temizinden ikinci el aramak... Ya da biraz daha biriktirmek?
Ya da telefondan beklentin nedir onu söyle daha çok yardımcı olmaya çalışıyım =)

yason98

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlardan beklediğim güzel kamera ve sosyallesnek heralde bu özellikleri nokia c5 karşılıyor tüm yorumlarınız için teşekkürler daha yarına çok var fikirlerinizi dahada aktarabilirsiniz

hikmet366

hikmet366

Üye
herşey paranın miktarına bağlı para ne kadar artarsa iyi bir telefon alman o kadar iyi sana kalmış ..

hurol1

Üye
2.el atrix al

Invoke

Invoke

Üye
Telefonlardan beklediğim güzel kamera ve sosyallesnek heralde bu özellikleri nokia c5 karşılıyor tüm yorumlarınız için teşekkürler daha yarına çok var fikirlerinizi dahada aktarabilirsiniz

c5in kamerası ve ekran çözünürlüğü daha iyi.
Düşük özellikli android pişman eder bence. İkinci el bakabilirim diyorsanız düşünün. Ha yok derseniz c5-03 derim ben galaxy pockettense.

fLuke!

fLuke!

Üye
bence 2 sinide alma 2 sindede pisman olursun kardes.ustune biraz daha koyup orta segment bi tel bak.he illa bunlarin arasindan alicaksan pocket oneririm:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt