sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangi telefon ve bu telefonu şeçmenizin nedeni

• nokıa n95 8gb

Kullanılan: 44 74.6%
  • nokıa n95

Kullanılan: 8 13.6%
  • sony ericsson k850i

Kullanılan: 5 8.5%
  • yeni:samsung g810

Kullanılan: 2 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    59
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enigma

enigma

Üye
Çünkü benim sahip olduğum telefon.
dahili 8GB belliği olmadığı için kablo taşıma gibi bir zorunluğum olmuyor kartokuyucu olan her cihaza takıp dosya aktarımı yapabiliyorum. 8GB Hafıza kartı ile sorunsuz çalışıyor. Program yükleyebiliyorum hatta kaldıradabiliyorum. Mesaj arşivimi saklayabiliyorum bu konuda limitim yok. Joyistik ve yazılım sorunları yok. Kaliteli karizmatik ve wowww. Kamera özellikleri çok güzel GPS ve kablosuz bağlantı olması mükemmel. aldığım zamanda 1425YTL idi ben 1100 YTLye aldım. kayan kapak olmasıda etkili. ekran büyüklüğü daha etkili. herzaman uçlarda gezmeyi severim çıktığında bu cihazda uçlardaydı.
BU ARADA 1000nci mesajımı bu koya attım. rütbe binbaşı:D hayırlı olsun bana :D ve size

strange_xxl

strange_xxl

Üye
n95 8gb en iyisi bence

eses_nuri

eses_nuri

Üye
n95 8 gb hafızasıyla üstünlük sağlamakta gps wifi ekran genişliği symbian olması cezbedici noktalar ancak orda n81 ve 82 de görmek isterdim şahsen tercihim n82 olurdu ankette bulunsaydı ;)

nightdragon35

nightdragon35

Üye
k 850i bir numara benimde olmasını isterdim ama cok pahalı simdilik k 750 i ile idare ediyoz

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
nokia nokia nokia :D 8 gb.

safakk

safakk

Üye
soru mu bu tabiki n95 8gb :yuru:)

CanceR

CanceR

Üye
8gb bcen nokiadan şaşma derim ;))

canturgay

canturgay

Üye
tabi ki de 8 gb hız,hafıza ne arasan onda varr..
biraz da fiyatı düşse çok daha iyi olacak..:ehe

acemi26

acemi26

Üye
n95 8gb

hackerby17

hackerby17

Üye
N82 yi niye koymadın :( benim telefonum N82 Herkezin kendi malı bir numaradır bana görede n82 bir numara :D

mbemurat

mbemurat

Üye
N95...cünkü en iyisi...

masumruk

masumruk

Üye
N95 8GB...

Hafızası, Müzikte ses kalitesi, Kamerada fotograf makine kalitesi ile eşdeğer(nerdeyse), S60 3rd edition telefonlarda aynı uygulamada daha yüksek performans...

hackerby17

hackerby17

Üye
N95 8GB...

Hafızası, Müzikte ses kalitesi, Kamerada fotograf makine kalitesi ile eşdeğer(nerdeyse), S60 3rd edition telefonlarda aynı uygulamada daha yüksek performans...

1- hafızası makinayı kasmakta bnu kullanmadan anlayamazsın.
2-müzikte ses kalitesi diye bişey diosan tiz oranının yüksek olmasından dolayı demişsin sanırım aynı oran n82 dede mevcut. eğer cok ses cıkıyor diosan yanılıyorsun
3- kamerada fotograf makinası kalitesi diosan 5mp n82 dede 5mp aynı zamanda n82 de Xenon flash teknolojisi mevcut ^^
4- bu maddede en son yazdıgınla alakalı senin dediğinin alakasız birşey oldugunu anlatmak isterim ^^

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
n95 8 gb

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
k850 i çünkü n95 teki özellkler de var hemde fiyatı ucuz

the_poison

the_poison

Üye
n95 8gb

Hellboy®

Hellboy®

Üye
n95 derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt