Sizce Hangisi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi???
Arkadaşlar Şubat Ayında Akıllı Telefon Alacağım Ancak İşletim Sistemi Olarak Android Alacakdım Duyduğuma Göre Aralık Ayı Gibi Windows Phone 8 Li Telefonlar Gelecekmiş Türkiyeye Ancak Hangi Modeller Windows Phone 8 Olacak Ve Tahmini Fiyatları Ne Kadar Olucak???????

15097

15097

Üye
Lumia 920 wp8 olacak tabii lumia 820'de.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kasim ayinda ulkemizde satişa cikacak olan wp8 telefonlar:
Nokia lumia 820/920
Htc 8x/8s
Samsung Ativ-s

Seglopsi

Seglopsi

Üye
daha fiyatlar belli değil ama WP8'de fiyatları belirleyici Lumia920 olacak bence. diğer markaların modelleri kabul edilebilir bir fiyatla girmezse alıcı bulacaklarını pek sanmıyorum. Lumia920 duyurulan WP8'li modellere göre ekstra bir cihaz olmuş.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bu huaweide kısa sürede pazardaki yerini büyük çaplı olarak aldı :)

Elektr0

Elektr0

Üye
Windows Phone 8X en hoşuma giden model oldu- Amfileri severim hele de kendi yaptığım amfileri o telefonun içinde bulunan dahili amplifikatör beni kandırmayı başardı. Yazılım olarak etkilemeyen sistem donanım olarak gelince farklı oluyormuş demek ki

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Türkiye fiyatları 1700-2000 tl arası olacak tahminen.Aralarında en iyisi de Lumia 920.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
WP8 ile Nokia Lumia 920.
Şu an için alınacak en akıllı telefon olacaktır.

15097

15097

Üye
Windows Phone 8X en hoşuma giden model oldu- Amfileri severim hele de kendi yaptığım amfileri o telefonun içinde bulunan dahili amplifikatör beni kandırmayı başardı. Yazılım olarak etkilemeyen sistem donanım olarak gelince farklı oluyormuş demek ki

O da nesi? :allalla:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bu huaweide kısa sürede pazardaki yerini büyük çaplı olarak aldı :)

Cok basit çin'de %75 vergi sübvansiyonu aliyor amerikada da cin hukumeti tarafindan finansal destek aliyor. Boyle olunca da emsallerine gore daha uygun fiyatla daha cok satiliyor.

• Beğen
Tepkiler: 71fatih

zappinger

Üye
8xi begendim iclerinden

cengizba

cengizba

Üye
WP8 ile Nokia Lumia 920.
Şu an için alınacak en akıllı telefon olacaktır.

çok doğru söylemişsin iphone5 e vereceğim paraya acırım ondan daha güzel olan 920 ye gözüm kaplı veririm ama telefonumu yeni aldım keşke bekleseydim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt