sizce hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dejavu178

dejavu178

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangisi?
Yeni telefon almayı düşünüyorum, aklımda şunlar var, nokia c6-01 yada nokia 500.

Bunlar dışında eklemek isteyen varsa eklesin onlara da bakmak isterim. Onun dışında bu ikisi hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.

-Emre

-Emre

Üye
Hiç birini alma :) git android cihaz al :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
603 al

dejavu178

dejavu178

Üye
    Konu Sahibi
nokia almak istiyorum :S 603'ün sıfır ve 2. el flyat aralığı nedir?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sıfırı 550 civarı 2. Elini zor bulursun c6 01 den ucuz ama yeni nesil olduğu için daha çok tercih ediliyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ön kamera önemli değilse C6-01'i ele 603 al tabi ki :oke:

dejavu178

dejavu178

Üye
    Konu Sahibi
şuana kadar 3 tane ön kameralı telefon kullandım ve hala kullanıyorum. toplamda en fazla 3 kere görüntülü görüşme yapmışımdır. ön kamera çokta önemli değil aslında. nokia 500 nasıl acaba onun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum. 603'e sıcak bakmaya başladım.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
500 alma arakadaşım 500 de gpu yani grafik işlemci yok, hd izleme oynatma şansın yok yani o paraya yazık edersin 500 alırsan

dejavu178

dejavu178

Üye
    Konu Sahibi
o zaman uygun bi 603 alıcam. telefon hakkında gerçekten iyi yorumlar var.

Otroligt

Otroligt

Üye
603 iyidir :good:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
603:oke:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
gorilla glass yok çelik kasa yok 603te düsürürsen acaba bisey oldumu dersin flas yok o yuzden kamerasıda pek iyi değl ama hız ve tasarım iyi

ANIL

ANIL

Admin
Oyun istiyorsan 500'ü unut. Sağlamlık istiyorsan c6-01 alabilirsin. Biraz daha hız istiyorsan 603 alabilirsin. Karar senin.

dejavu178

dejavu178

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve hız yeterlidir benim için bu yüzden sanırım 603

hidayet02

hidayet02

Üye
En İyisi 701 Al:) Biraz Beklemek İstersen Windows Phone 8'li Nokia'lar Sonbaharda Çıkacak Onları Denersin:)

aliosman166

aliosman166

Üye
En İyisi 701 Al:) Biraz Beklemek İstersen Windows Phone 8'li Nokia'lar Sonbaharda Çıkacak Onları Denersin:)
adam uygun olsun diyor sen ne diyorsun kim bilir kaç para olcak win8 li telefonlar :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gorilla glass yok çelik kasa yok 603te düsürürsen acaba bisey oldumu dersin flas yok o yuzden kamerasıda pek iyi değl ama hız ve tasarım iyi

defalarca düşürdüm yere sapasağlam hala telefon

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
adam uygun olsun diyor sen ne diyorsun kim bilir kaç para olcak win8 li telefonlar :D

Her kitleye uygun telefonlar çıkacak.500-600 lira civarında Wp 7.8'li cihazlar olabilir ama bunlardan seçeceksen bende 603'ü öneririm yalnız öyle pek oyun uygulama bulamayacaksın baştan söyleyeyim ondan sonra gidipte yok Nokia öyle yok böyle kazıladılar v.s deme.Symbian telefonlara sadece 4 yıl daha güncelleme desteği gelecek yeni -kaliteli- oyun uygulamayı unut yani.

dejavu178

dejavu178

Üye
    Konu Sahibi
aynen wp8'lerin fiyatı kim bilir ne kadar olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt