Sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
birde bu bb kullanıları bis paket fiyatları falan filan diyor onlar da ayrı bir cabası mı yoksa ? :) zaten öğrenciyiz göçertmesin bizi hepten

pahalı değil. Ve çok güzel :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 derim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Verdin mi kararını :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

BIS paketi e-posta ile alakalı bir şey.

bis paketi yurt icindeki operatorler uzerinden blackberrynin yurtdişindaki serverlari uzerinden internet kullanmaniza yarar ve 4gb internet 24tl:D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

bis paketi yurt icindeki operatorler uzerinden blackberrynin yurtdişindaki serverlari uzerinden internet kullanmaniza yarar ve 4gb internet 24tl:D
Ben e-posta alışveriş ile ilgili diye biliyordum :hmmm Peki bu gerekli m Ali abim ?

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
iyi günler tekrar sizlere soruyorum kusuruma bakmayın :)
nokia 5130 kullanan birisiyim artık telefonumu değiştiriyim istedim. kullanım amacım mesajlaşmak arada facebook internet falan çok uzun sürede kalmam bakıp çıkarım. fakat 2 telefon arasında kaldım. Blackberry 9900mü yoksa Samsung Galaxy s2 mi ? sizce hangisi ? mesajlaşmayıda göz önüne alır isek... teşekkürler
Şahsen bb 99 vs 3gs deseler ben 3gs'imi seçerim o parayı hayatta vermem (Uygulama olsa neyse 44500 uygulama ne ki :S BB anca klavye ve BBM başka birşeyi yok) şiddetle s2 derim her konuda her ihiyacını karşılar tek sorunu biraz büyüktür o kısmı sorun çıkarabilir

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen bb 99 vs 3gs deseler ben 3gs'imi seçerim o parayı hayatta vermem (Uygulama olsa neyse 44500 uygulama ne ki :S BB anca klavye ve BBM başka birşeyi yok) şiddetle s2 derim her konuda her ihiyacını karşılar tek sorunu biraz büyüktür o kısmı sorun çıkarabilir
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt